- diary -

berikut adalah aktiviti2 saya sepanjang saya x update jajahan saya ni. ceihhh...macam wat essay la plak...
1) 22-25 jan : saya ke kedah..g umah kawan saya(yani). abg die kawen. da alang-alang g kedah tu kitorg g jalan ke perlis. ari tu saya da updated cter kat kedah..bwh entri tu saya tulis bersambung..tp smpai sekarang x sambung-sambung lg..cter tergantung la plak...huhu
2) 26-27 jan : berehat-rehat dirumah. actually xde la berehat sgt. saya smpai bangi lepas subuh coz nek bas mlm. then kemas-kemas brg tru balik rawang. smpai umah je ibu ajak g tesco bli brg. b4 g tesco tu kitorg g gombak..ade appointment ngan pengantin ekslusif. pengantin eksklusif tu wedding planner. setelah berbincang dengan pihak mereka, dpt disimpulkan pakej yg diorg tawarkan sangatlah x berbaloi. baik saya sendiri yg jadi wedding planner itu..hoho. ok..sket2 je bley cter pasl wedding ni. aktiviti mlm plak eah. mlm tu famly angkat saya dtg umah. kitorg jamu diorg spagheti. then sembang-sembang n karaoke. esok tu plak saya tlg adik saya pindah. die masuk umah baru kat puchong. hostel die da nek harga..mahal yg amat..so tepaksa la die pindah...
3) 28-31 jan : saya n famly g kelantan plak. adik x ikut. wani jadi pengganti adik. trip kelantan kali ni mmg best..kire enjoyed la. kuar pg balik hotel malam. keje jalan je smpai the day nak balik tu wani demam-demam..
4) 1 feb : g kenduri kawen anak jiran. then trus blk bangi..
5) 2-4 feb : class..yg len xde ape yg menarik sgt. oh ye...lpe plak..en nua ade blanje saya brownies wif ice cream ari tu..tq ye en nua..len kali ley blanje lg..ahakz...
6) 5 Feb : hari yg sgt kelam kabut. bgn-bgn pagi je trus siapkan asgmnt..mmg rushing abes la coz kul 1 nak g amek abg azril n famly kat klia. diorg blk dr umrah. at 1st xplan nk g amek coz on that day ade class mlm..after class br nk g umah diorg. tp the nite b4 tu abg azril call ckp brg die bnyk gler. oleh sbb saya pun da rindu yg amat kat anak-anak die saya pun rela hati g amek diorg. asgmnt saya siap tepat kul 12.30..then saya trus mandi2 n siap. time 1st tgk abg azril kat airport mmg x perasan tu die..lain yang amat..1st time tgk die botak..huhu. then trus balik bkt subang. lepak-lepak kat sn jap then kul 6 gerak balik bangi. bukit subang-bangi about sejam tp rs mcm jauh sgt je. class abes kul 10.30 then trus g dinner ngan lyn n muz. the day yg sgt penat. drive about 200km.woow..nmpk je dkat tp pusing sn pusing cnie 200km..
7) 8 feb : cuzen-cuzen sme bekumpul kat umah saya. kitorg jamu diorg spghti gak..itu je yg mudah. oh ye..to cuzen, even korg x baca entri ni sy ttp nak say sory sbb spghti yg dijamukan tidak mencukupi..ahaks. d
a lm we all x lepakk-lepak sm. mmg best n kecoh sekali rumah on that day. rumah famly saya yang kecik jd bertambah kecik ble berkumpul ramai-rmai mcm ni..tp ape pun mmg best..lg best klu abg-abg ade sm...
hari-hari yg berikutnye mcm biasa smpai la hari ni..
itu je laporan utk entri ni..


1 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

huyoo!! sibuknye die.. kalah menteri besau ko!! hehe