- wishlist 2009 -

memandangkan hari ni sgt membosankan...so hasilnye adalah seperti berikut ye..jenuh saya berangan taw..huhuhu

okey..here we go..

  1. 1st skali on my mind saya terbayangkan lappy bag. alar..yang mcm dalam gamba tu. ari tu saya da usha-usha tapi x mampu untuk saya memilikinye taw..uhuhu. len la kalau ada sape-sape yang murah hati nak belanje saya kan. ni hint ni..hehe. sape la yang murah hati agaknye tu kan..
  2. saya nak berholiday. melancong adalah faveret saya..oleh itu setahun sekali klu dapat melancong pun da ckup bersyukur. melancong dkat-dkat pun saya x kisah.

    saya bercita-cita nak tgk istana al-hambra kat spain. oleh sbb tinggi nye angan-angan tersebut..saya letak spain dlm wishlist 2010..hikss.

  3. Saya harap sgt tahun ni saya dpt complete kn degree saya. doakan saya ye...

  4. Mr. right?? haha...itu paling penting. im searching 4 my mr. right...

  5. Saya nak join team Takaful Ikhlas..saya nak jadi successful agent n bercita-cita nak naik pangkat dalam masa 2-3 tahun yg akan datang..target income nak 5angka bg 5 thn akan datang. wooww..tinggi nye cite2...

  6. klu bley tahun ni saya nak ke satu tempat bersama ngan gf-gf untuk menghabiskan masa bersama. tempat itu klu bley bukanlah area klang valley.

  7. saya nak sunglasses baru. ade sape-sape nak bagi hadiah x? xkira la hadiah befday ke..hadiah raya ke..ehh..raya ade dptt hadiah ke???huhu

  8. saya nak mengguling-gulingkan diri saya kat alps. haha..berangan again..

  9. saya nak bli travel bag kaler ijau. so far saya xpenah jumpe travel bag kaler ijau yang cantek dan menarik hati saya. klu ada sape-sape nampak tu silalah amek gamba n tunjuk kat saya ye. x bg beg, bg gamba nye pun jd la. tp klu murah hati sgt tu saya terima je...haha

  10. Oooo...yg ni da lama saya idamkan. saya nak bli handbag baru. handbag ape tu biarlah rahsia..nnt da bli br ley saya tunjuk. klu bg taw kat cnie pun bkn ade sape nak bagi hadiah pun kan kan kan. mesti korg kata handbag pun nak masuk dalam wishlist ke?? ape daaa. ooo..actually handbag yg saya nak ni handbag yang saya x mampu bli pd saat ini sebab saya seorg student. tunggu saya da ada income sendiri nnt saya nak bli. wish that saya bley bli that handbag on boxing day nnt..



4 comments:

Rei said...

semua nak kena hadiahkan...
susah la kalu camni~!
baik ko kawin je~!
senang nak pau laki ko!
ekekek

orkedanza said...

haruslah sme nak hadiah..siapa xnk hadiah kan kan kan..

kawen??ouchhhh...

Mommy Aleia / Alany said...

Salam Ms Izyan..
Bagusnya tahun baru ada azam / wishlist... Saya pun belum ada masa nak buat.. Cuma yang terfikir setakat ni nak jadi isteri, anak n mommy yang baik..
Saya doakan semoga tercapai apa yang diidam2kan.. just nak bagitau wishlist haruslah diikuti dengan USAHA..kalau x de usaha.. lambat la utk anda mengejar kearah wishlist2 anda tu.. hopefully anda tidak mengharap semata-mata... :) s
wokeh.. Go Izyan Go..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

wishlist tu konfirm akan bertambah kan? kan? hehe..