- sang pozer -

semalam saya ke hospital....melawat sang putera. eh, bkn putera la. melawat bakal dR yang sedang dirawat disana. dkat 3 jam gak la saya melepak ngan die. famly die dtg baru saya balik..
kesian ko kan en pozer..malam new year masuk spital..xsempat ko nak bersuka ria pada malam itu. aku rasa ada hikmah la...hikss. xde la ko tambah d*** kan kan kan...haha..ampun ampun..
en pozer itu dimasukkan ke spital sebab infection pada matanye. itu lah akibat dari memakai lenses. sure after diz die da x pkai lenses. pasni ko da xensem coz pkai cemin mata yg skema itu. sebenanye mmg x ensem pun..haha.
en pozer maybe akan berada di hospital agak lama. padan mke die!!! sy harap die kne duk hospital tu lm..biar die xley merokok. tu 2nd hikmah die masuk spital..
okey...enough utk merepek di pagi ini.
## nak g melawat en pozer lg hari ni tp ujan lebat la plak...cmne tuh..


1 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

contact lens ni susah sket.. kena hati2.. kang jd mcm en pozer..