- pulangkan.... -

saya br je balik dinner ni. tq en. z*** sebab blanje saya makan mlm ni. lepas je mkn saya trus gerak balik umah. sampai je kat gate nak masuk umah saya ada beberapa orang lelaki dan juga en guard. pada masa yang sama en guard itu pandang2 kete saya n tunjuk kete saya kat lelaki2 tersebut seolah-olah saya da buat salah besar...
so saya benti kan kete saya dekat dgn mereka. lelaki2 tersebut adalah jawatankuasa kawasan umah saya ni. diorg ckp sticker saya da ada org amek..org itu adalah housemate saya. oo...tidak..ousmate saya x amek lg sticker tersebut..siapakah yang telah mengaku die tu ousmate saya dan amek sticker saya itu. hampes btul org itu. ikut ske die je nak amek org punye.

setelah bersoal jawab ngan mereka, saya diberi sticker sementara.
ni sticker nye..
saya terus tampal kat kereta..pasni en guard itu xperlu nak tahan-tahan saya lagi..
kepada pemilik kenderaan kancil putih itu..silalh pulangkan kembali sticker yang anda telah amek itu..


1 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ade la org tak berhati perut dlm kawasan kejiranan korng tu..