- HELP!! -

korang...saya lapar la

ble da lapar ni mle la mengidam macam-macam..HELP!!

niat di hati nak ke mana-mana tp mood nak kuar xde..cmne tuh. nape lately ni saya xde mood nak hang out ke mana-mana ye. nak salah kan sape ye?? hiksss...gedik gler. salahkan diri sendiri okey. saya yang mengada-ngada lebey.

mcD delivery ni buat hal plak time-time orang ngah kelaparan ni. saya nak ayam goreng mcD plz. ade x sape-sape nak ganti mamat delivery mcD tu. HELP!!



4 comments:

_ciK ja_ said...

aduhai..
kamu dah terjangkit penyakit cikja ke??
hahahha...
mengidam mcd jugak.. kalu tak difikirkan berat badan.. hari2 mau makan mcd..hehehe

orkedanza said...

cikJa..bkn kne pk berat badan je..ongkos nye pun kne pk gak. klu hari-hari mcD ley pokai la kan kan kan...

_ciK ja_ said...

betul2... :((

[S]itie [B]Um [B]Um said...

aku juga lapar ni..