- girlz nite out -

semalam we all kuar makan kat kajang. nape kajang? kajang is nearest..xley g jauh-jauh sgt sbb at that time da pkul 8.30. mcm biasa la kan..janji melayu. we all nak kuar kul 8 tp miss dira pkul 8 br nak mandi..jenuh i tunggu kat bwh ni 30 min..nasib baik en. guard itu tidak mengorat saya..hiksss...
we all da lm x ke kajang..kajang da maju skrg okeiy. dlu2 saya rasa kat metro point tu xde ape sgt pun..skrg ni ok la..klu x okey xkn la kitorg ley melaha lama-lama kat situ kan...

lynn n wani

me n dira bucuk

metro point da ada kenny taw..ketinggalan zaman btul saya. lps ni xyah susah-susah nak pegi Mid semata nak mkn kenny. wokey..lets go membedal ape yang diidamkan..xkan nak lalu sambil tutup mata je kan..

diz is mine. black paper chicken, mashed potato, coleslow n baked beans. lihatlah baked bean nye yang macam da hangit. bedal je la kan sebab da btul2 mengidam. now saya masih mengidam vanilla muffin...semalam makan x puas..huhu..nak muffin nak muffin nak muffin.. HELP!!

lepas makan saya ajak diorg g luar..td b4 parking saya ada nama satu signboard yg really menarik mata saya n dlm hati trus ckp japg nak begamba kat cnie..kat sini la yang saya terrrrringin sangat nak amek gamba tu..macam da xde tempat laen kan kan

nyibuk je minah pkai baju merah tu..hikkkssss...



2 comments:

aridan said...

dira pening taw, tertidoq tu yg lambat :p

[S]itie [B]Um [B]Um said...

muffin kenny rogers sgt sedap..