- chef syikin -

rancangan ini ditaja oleh abg jojo yang belanja we all mkn mlm tu. mari kite bersama chef syikin..

ada bakat terpendam rupenye die ni...

video ini dirakamkan di restoren Manja Rasa di Labuan. Restoren ini terletak berhampiran kompleks sukan laut labuan. tempatnye agak menarik kerana restoren ni dkat laut. ala-ala terapung la. saya mmg ske la ape-ape yg berkaitan ngan laut ni..

makanan kat restoren tu ok la...steamboat n BBQ..die charge RM20 perhead. mcm-mcm ada. laksa pun ada. sos untuk marinated kite buat sniri. die bagi bhn-bhn..sketi kite la nak buat cmne pun..



2 comments:

Rarai said...

yan...wuaa jelesss..i giler steamboat!!!!cett kna pekena steambOat weeknd ni...huh xle jd ni ;(

[S]itie [B]Um [B]Um said...

lama dh tak mkn steamboat..