- bye bye -

japg parents saya amek saya kat bangi ni..we all tdo umah cuzen kat serdang. see, saya da siap packing brg da..

banyak kan..

esok pagi2 buta lagi we all nak gerak ke klia..flight kul 9 pg. saya nak ke labuan smpai 13th jan. xcited gler ni. 1st time nak ke labuan n KK. we all ke labuan coz ayah saya nak visit tempat die pnah duduk dlu n jumpe bestfren die yg tinggal kat sana. we all akan ke KK gak...cik bvlgari...roger-roger la saya..ley jumpe u n kevin kat sana nnt..hiksss...



5 comments:

_ciK ja_ said...

nak itut... :((

orkedanza said...

jom jom...

Kakak Aleia said...

wah bestnya g bercuti... selamat bercuti....
tok ayah nak g jumpa bestfren tu gf ke? manala tau x ke? haha.. jgn marah ye wann.. gurau jer..

orkedanza said...

wan tanye comment ni from doter in law or cucu...hehehe...

n wan tanye lg..

kakak, adik, mummy n daddy nak ape..

nota kaki: kakak jgn mintak baju tdo lak..hikssss

[S]itie [B]Um [B]Um said...

lawa la beg tarik tu. tantek!!