- bon voyage -

a pix can describe a story...so pandai-pandai u all la ye..hiksss gler malas kan saya ni..

we all ke airport by erl aje ari tu..klia transit..diz is second time g klia by train..slalu nek kete je. actly by train pun jimat gak klu nak travel sorg..it cost bout rm 6.XX one way from putrajaya..cepat pun cepat gak..

tengok la bape banyak beg yg ada. yg g 4 org..beg macam 6 org g. sme beg brg ade skit-skit je..motip?? u all pikir la ye..hikssss

muka sembap je ni..ye la..maw x nye..2 hari x ckup tdo..then kne bgn pagi lak tu..huhu. nape saya x pandang camera ye?? saya bkn x pandang camera..saya pandang cam lg satu..
ni time checkin..check-in kat kiosk je. nak check-in online pun ley..tp leceh sket la coz nak kne print-print. better kat kiosk je..kiosk tu pun ade belambak kat sana..xkne Q pun..

after check-in we all g food garden kat level 2 for bekfes..food garden ni faveret spot famly saya..
diorg sme bekfes..saya je x..xde selera la pagi-pagi sangat ni..
saya layan lappy je..time ni ngah YM ngan kak lina..pagi-pagi buta da berstory-story..hiksss
br start ber YM ngan kak lina da nak kne gerak g boarding gate.
saya palg malas nak jalan g boarding gate. jauh yang amat. berat tul kaki ni nak bejalan pagi-pagi. aishhh..saya ni pagi-pagi je sme malas nak buat...huhu..
time for boarding..
bekfes in cabin..meehon singapore..biase-biase je..xbest pun. ckp je 5 star tp mcm x jew..huhu. rsnye bekfes by brunei air lagi best..
makan je keje bdak besar ni..patut la besar..huhu
ni airport labuan..kecik jew...

~ Selamat Datang ke Pulau Labuan ~



1 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

naik kapal terbang ni buat sy kecut perut. gayat!!