- ayuh ke mydin -

tadi cik orked and housemate berjaya tidak membeli barangan yang telah disenaraikan untuk diboikot..xtaw la smpai ble saya n housemate dapat bertahan. we all xshopping kat carrefour pun taw td. pnat saya pikir nak g bli barang katne. so kul 5 saya text housemate tanye die nak ikut x g bli brg. die suh saya amek kat tempat keje..
we all g shopping brg dapo kat mydin mart kat putrajaya..kat area-area diplomat tu..saya xsure lak presint bape tp klu ikut gate 1 nak ke arah alamanda tu ley la nmpk mydin mart ni dari tepi jalan..
ousmate saya hati-hati tul time shopping...tp klu da teramek gak barang-barang yg telah disenaraikan hitam tu nak wat cmne kan..xsengaja..
ini lah hasilnye. sardin 3 tin, maggi, baked bean, burger, prego, spagheti, mushroom, ikan cencaru, ikan siakap, sotong, ikan, fishcake, telur, beras, sos tiram, mince meet, carrot, bawang, ubi kentang n ape ntah lg. n ini lah bukti nye we all shopping kat mydin. sila lihat bakul n beg plastic mydin itu..huhu

sesi mengangkat barang ke kereta..



1 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

di mydin aku bole kering poket kalo tak control