- Happy New Year! -

Salam everyone...lagi few hours Malaysia da nak masuk ke tahun 2010. Happy new year..semoga tahun 2010 memberi kite lebih bnyk kejayaan. Sekejap je 2009 berlalu...pejam celik pejam celik da masuk 2010.
Tahun lepas masa tahun baru ada la i membuat beberapa wishlist sempena 2009...hanye beberapa je yg dpt dicapai. yang x tercapai tu i bwk ke tahun ni la ye. aci x mcm tu? klu x aci pun i buat jugak sbb wishlist i..bukan wishlist orang lain.
mari kite riview balik wishlist i...
1st wish list i nak lappy bag. jgn gelak ok...1st wish lg sudah x tercapai. muahahaha. ntah ade ke x lagi lappy beg yg i nak tu sekarang ni. bnyk betul pancaroba untuk i nk dpt bag lappy i tu. i da jumpe yg bekenan dihati...yg mcm dlm gmba tu. tp malangnye masa tu i tengah tidak berkemampuan. bila i da berkemampuan, masa tu i tgh sibuk preparation abg nk kawen n xsempat nk g bli. lastly...smpai ari yg i fly ke cni pun i x g bli..so terkubur la hasrat i tu.
Wishlist no 2. I nak pegi holiday sekali pun cukup la. yang ni tercapai. bukan setakat sekali i dapat pegi. berkali kali i holiday tahun lepas. yang betul2 rasa mcm holiday masa pegi Sabah.
Then ade pegi Genting..yang g Genting tu plg best sebab the whole family pegi except si kacak abg adi.
Wish list ke 3. Degree da complete. tinggal x konvo je lg. xsaba nak balik konvo nnt.
Wish list ke 4. Mr right x jumpe lg. jgn ko tanye nape i xjumpe lg. masih belum berjodoh. bak kata orang lain...relax...u r still young..enjoy your single life.
wish list ke 5 nak join team takaful ikhlas. sudahh tercapai. i buat practical dengan takaful ikhlas. bnyk dpt ilmu masa tu sebab pak bos n mak bos sangat suka memberi ilmu.
wishlist ke 6 nak spend time yg betul2 quality time ngan gf gf sekalian. yang ini kena tanye gf gf sekelian. saya sayang mereka sgt sgt sgt
wishlist ke 7 nak shades baru menggantikn yg lama. tp xsempat nk beli yg baru..yang lama pun hilang seminggu sebelum dtg cnie. so nmpk sgt mmg kena bli yg baru. xbli lg shades baru sbb skrg winter. adalah sgt tidak memerlukan ianye. so kite tunggu nak dkt2 summer nnt k.
wishlist 8 i nak main snow. dapat dah main walaupun main ciput ciput je. sikit je dpt main sbb snow ade pun sket2. jadi la..dpt jugak nak sentuh2 sket2
Wishlist ke 9 nak bli travel bag baru. i nak kaler ijau mcm lappy i..tp x jumpe lg jugak. mn nak crkkk..tolong tolonggg
n lastly wishlist terakhirrrr...nak handbag baruuuuu!!! yeay!!yg ni baru tercapai last fewdays...da rembat handbag baru. bukan setakat handbag kena rembat...sekali dengan purse purse kena rembat.
so selesai la sudah wishlist 2009..kite tutup buku 2009. bukak buku baru..mn yang x capai lagi tu kite bwk ke tahun baru...
2010 - ada 4 lagi yg harus dilunaskan.
Happy New Year Everyone


- excited -

yeay!! my wish come true. alhamdulillah. hari ni dpt tgk snow. tgk je..main x sbb snow yg trun just lite lite je. masih x ckup utk buat snowman. jadilahhhh..sekian bertahun tahun i mengharap dpt tgk snow finally tercapai jugak tahun ni setelah kali ke-4 berada di bumi dublin ni.
seriouslyyyy...ade org tu mmg jakun gler. mlm td ms kak aida tgh msk ade org tu die keje tgk kete kat luar je usha nape atas kete-kete tersebut ade putih2..nak kata itu snow xpulak sbb xde pun nmpk snow turun.
masa ni la yg i tertanye tanye ape putih2 tu...
pastu xnk to be excited sgt i assume tu ice je la.

tp ble lepas mkn kejap2 i tgk luar..kejap2 i tgk luar. ade hati lg nak mengaharap snow turun. xsenang duduk malam td. pastu tetbe ade nmpk snow turun sket kat luar. so i kuar kat balcony ber feeling feeling kejap. xsmpai semenit punnn nak feeling2..cis. keciwa i...lastly pegi masuk tdo lagi bagus.

mlm td tdo not so nenyak ble terkenangkn snow je. pkul 3 lebih terjaga..pastu trus tgk kat tingkappp...mood down. kecewa lagi...

lg skali pg ni bgn je trus tgk tgkp...

yeayyyy!!! jalan da putihhh...excited gler trus angkat fone call ibu.

ckp kejap je ngan ibu sbb nak g snap snap pict. kata snow lite lite je..sebelum die mencair jadi air baiklah i pegi snap snap dulu. mana la taw lepas ni da xde harapan nak berjumpe lg dengan snow itu.


sekian..tu je la laporan dr i yg da lama menyepi.


- rindu -

heiihhhh..rindu kat blog i. rindu nak conteng conteng kat cnie. rindu nak merepek merepek kat cnie. rasa da lama sgt i abaikan blog i ni. nak kata bz..bz la jugak..tp sepatutnye masih ade ruang masa tuk blog ni. reason sebena bena i xmerepek kat cnie adalah sbb mood malas nak mengadap blog orked ni da datang kejap ari tu. tp ni mood rajin akan datang x lm lg kot. nnt klu ade kesempatan i cover balik ape2 yg patut k.
mlm ni mood rajin ade tp i plak x larat. baru balik menuntut ilmu. skrg ni bnyk ilmu yg i kne tuntut. i rasa hidup jadi semakin lebih seronok. bnyk benda baru yg i blaja n i suka buat ape yg i tgh menuntut sekarang ni. dont woorryyy...i bukan tuntut ilmu ajaran songsang ke ape. i masih dijalan yg benar.
ohhh..penat penat penat.....nak tido nak tido nak tido...
zzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


- fiona x Factor remix -

sekarang ni suka sangat tengok video ni....alany yang baru 2 thn pun suka tgk video ni. u ol layankan je la...

ini klu tuan punye video tgk i upload kat cnie..mati la i...



- Princess Kebaya Contest -

demi rindukan nak memakai kebaya...i join PRINCESS KEBAYA CONTEST ni...
contest ni cik wawa yg buat...

rasanye syarat2 nye telah di patuhi...
gmba ni gmba candid yg diambil oleh incik Danial masa balik kg raya aidilfitri hari tu. Kebaya ni bonda i bli dekat bandung 2 tahun lepas n ianye da dipkai 2 kali raya. kebaya ni jenis kebaya ape i xpasti tp xpe..yang penting ianye kebaya kn.
ok...sape nak join ley click link ni...
Princess Kebaya Contest
-----------------------------
alamak...tetbe cik wawa tinggal comment ade tetinggal satu benda yg i xletak kat cnie. ok...kebaya yg i pkai ni jenis kebaya indonesia kot rsnye. i belasah je ni sbb i mmg jenis xtaw jenis2 kebaya yg ade kat dunia. i ckp ni kebaya indonesia sbb kebaya ni made in indonesia. :)


- sung hyun -

ade lg 4cd nak abeskan korean movie yg i tgk.
hero die sgt x hensem. dah la kurus kering...pastu tinggi plak tu..betul2 mcm galah. tp...walaupun hero die x hensem i tetap ske hero tu berbanding ngan lg sorg tu. i ske yg x hensem tu sbb personaliti die.
hopefully heroin cter tu pilih yg x hensem tu.
xsaba nak tgk ending...


- mission failed -

2 hari yg lepas i kan da bercita cita nak update blog tentang seseorang...tp cita cita x tercapai..i update blog dalam mimpi je. ngantuk x tertahan + abg i guna laptop..so i tdo je la...
pastu esoknye plan nak hibernate kat umah untuk update blog...tp x jadi jugak update sebab terkeluar umah plak. then ble balik umah da mlm....penat n ngantuk. oh ye...smlm sgt best..dapat mkn kfc n mcd. pheewiiitt..pheeewittt..dpt mkn mcd n kfc. tp tu berangan je. actually mkn burger pengganti kepada mcd i n mkn ayam goreng pengganti kfc i. ble plak nk dpt mkn kenny ni??
--------------------------------------
ntah ble dpt update tentang seseorg tu i pun x taw sebab mood nk cter pasal tu da terbang. kena amek mood tu balik baru dpt update. ble tu i pun xtaw.
kesimpulannye..mission failed.
nota kaki: ayat lintang pukang sebab nak cpt. ade lg 10cd nak abeskn korean movie yg i tgk. syoookkk woooo...


- cik sri siantan -

hari ni i telah dikejutkan dengan sesuatu soalan yang buat i rasa tinggggg...xtaw nak ckp ape. lepas tu rasa nak gelak guling guling sorang sorang. lepas tu n lepas tu n lepas tu n seterusnye bla bla bla..
hari ni juga i ade kawan baru...nama die cik sri siantan. siantan taw..bukan santan. tbe-tbe dengan cik sri siantan ni i rela mencerita serba sedikit hal yg i rasa xrmai orang taw. yesss rmai yg x taw sbb i malas nak cter. ade beberapa sebab yg i rasa i xperlu nak cerita kat semuaorg. kat blog..lg la i xkn cter..tp ni tetbe terasa nak cerita.
i ada kawan...kawan i tu nama die seseorang. ok la....nnt la i sambung...i nak g toilet.....muahahaha..kacau daun betul org nak berstory mory ni...


- tengahari raya -

comel kan 2orang gadis ini...kedua duanye masih single. klu nak berkenalan sila isi borang sekarang...hahahaha..kidding
ditengahari raya ni kitorg berlima je ade umah. lepas da siap2 sme saje je la g depan umah..amek2 gmba...
comel je budak kecik dua orang ni...
now tengah tunggu abg izal balik keje. tunggu abg adi dtg cnie jugak. n tunggu kak lina dtg jugak. kak lina mlm ni baru dtg. n xlupa..i tgh tunggu yatt dtg jugak tp i hanya mimpi di siang hari..i taw yatt x mungkin smpai cnie malam ni..die sedang sibuk berperang..
ikha da balik umah die... ikha kena balik sbb die nak raya ngan yatt, putt n marina pulak. xsempat i nak bwk die jalan g blanchardstown kesayangan i. next time ok ikha..u kena dtg cnie lg.
yattt..i taw u sedang bersedih..jadi i da bekalkan rendang buatan i dan ikha untuk mengubat kesedihan u...


- rendang cik yan -

hip hip hoooreyyyy!!!
tengok...tengok...
ape ntah yg atas kuali siap tengah berasap asap lagi tu...
ok..fine..meh i nak cter sket..
mlm td i masak rendang daging..
yessss..rendang yang dalam kuali yg tengah berasap asap ni i yang masak bersama sama ngan kawan i..ikha. vangga okey....rendang daging sebanyak 3.5kg berjaya dibuat pada malam raya. gigih potong bawang, halia, lengkuas n bla bla bla..n then blend blend..n then masak masak..
pastu ini hasilnye...
okey...close up sket...
pkul 2 pagi..rendang pun siapppp. pandai da anak ibu ni buat rendang dendang perantau...


- aidiladha diperantauan -

salam aidiladha buat family tercinta, kawan2 tersayang, rakan2 blogger yg dikasihi serta seseorang itu juga.
klu makan rendang tu x yah la ingat kat i yg jauh ni sebab kitorg pun ade rendang jugak :)
malam ni kak aida n abg nak buat rendang...yummie...xsaba nak makan rendang. da lama x makan rendang bonda terchinta. sekarang ni mkn rendang abg n akak ipar tersayang je la yg boleh. jadi la kannn...asalkn namanye rendang
yeay..japg ikha nak datang umah....die nak raya sama-sama. yatt pun nak dtg tp x jadi sebab die ade revision class..xlm lg die da nak exam. sedih sgt sbb yatt xjadi dtg. xpe yatt..mlm esok u nak masak2 kn...nnt i dtg umah u pulak k.
ok..dah la..nak g basuh ayam. woowww..da pandai basuh ayam skrg ni...vangga vangga...bangga dengan diri sendiri...basuh 5 ekor ayam lg. sila tepuk tangan sekarang.. clap clap clap..
daaaa~


- nur kasih -

hoyyeeaaa hoyeaaaa...tetbe teringat ari ni ade nur kasih...so mlm ni kerja i adelah menonton nur kasih. kena berebut lappy ngan abg malam ni :p
sekarang ni masa untuk berblogging n berFB atau berYM terpaksa dikurangkan sebab i dengan baik hatinye bagi abg i guna lappy ni tiap2 malam(baru seminggu da i nak kecoh2 bg taw satu dunia..haha).

disebabkn masa i onlinekn diri i da kurang...so entry pun jadi berkurang..pegi blog rakan-rakan pun da kurang..eh2..xkurang lagi. i masih pegi blog rakan2...i cuma kurangkan comment je. i pun telah mengurangkan membalas comment2 yg ade kat blog i. masa i guna lappy skrg ni adalah terhad..so faham-faham je la.

oh ye...i ada sinopsis cter nur kasih. da lm tersimpan dlm lappy ni. sape nak sinopsis tu sila tinggalkn u ol nye email ok!



- da ok pulak -

hahahaha..baru merajuk sket da ley upload..hampes btul...nak kena merajuk dulu baru ley letak gmba rupenye...
okey..yg ni td saje2 test nak tgk ley upload ke x selepas semalam seharian failed..tp ni tbe2 berjaya pulak.
da alang2 tu saje nak merepek2 ape yg patut kat cnie
adikkk...jgn jeles taw kitorg makan2 besama adik beradik. awak g mkn ngan kak aisha n abg nd je ok!! jgn sedih2 taw! haha




- -

nape la i xley upload gmba...ni yg nak merajuk ngan blogspot ni!!
:(
:(
:(
:(


- bye kekasih hati!! -

i ade masalah. masalah i sgt besar. tolong..tolonggg...tolongggg. i rs x lengkap hidup ni tanpa die..... :((
dulu2..klu i nk die....i call je...xlm lps tu komfem die dtg. xpun klu i rajin sket i start enjin kete....trus g jumpe die. skrg....i da xdpt sme tu........ :((
ohhhh ape yg perlu i buat skrg ni..
mcd ku....
nape kat cnie u x halal...kenapa kenapa kenapa!!
rindunye kat spicy chic mcdeluxe i...
rindunye kat ayam goreng spicy i..
rindu nye kat big mac i..
rindunye kat quarter pounder i...
xpe2..xpe..klu u xnk halal jugak its fine. i pasrahhh. hujung minggu ni i akan crk pengganti.
bye!!


- i rindu die -

di malam yang hening ni....i rindukan seseorang. klu la die taw i rindu kat die...komfem die akan gelak guling-guling gelakkan i...
i rindu die...

akak rindu nak gaduh ngan awakkk la!!! cpt la datang cnie cik adik manissss. start hari ni sila kumpul duit utk bli tiket k!

c u next year on may! ceihhhh..berangan :p



- once upon a time -

budak comot mana yg sesat kat blog i ni. tgk skali comot...ble i tgk bnyk bnyk kali macam comel la plak... :p
ni i masa kecik2...i pun xsure ms ni i berapa bulan..
masa ni i manja gler hokeyyy...sorang je anak perempuan la katakan. i assume masa tu mesti ibu ayah i seronok gler dpt i sbb atas2 i sme hero2 belaka...


masa i baby2...i ni kuat nangis yg amat sgt. ibu i ckp mmg susah nak jg i masa baby. tp xpe...ble da besar senang jaga :) *ayat last ni i yg ckp..bukan ibu* perasan la kononnye..
ini plak i x sure jugak masa umur i bape..maybe setahun lebey or 2 tahun kot..

ini da besar sket....

yg sebelah i tu kembar i. skrg i nak perasan i ade kembar plak :p nama die ana. die duduk belakang umah i masa kecik2..ble da besar die pindah. masa kecik i rasa die je la kawan i. kitorg slalu main masak2 sm. i jadi mak..die jadi ayah. pastu letak kerusi mcm duduk dlm kete untuk bawak anak pegi holiday smbil2 tu bawak segala perkakasan memasak kitorg. pastu kitorg slalu jugak ukur sape lagi tinggi. masing2 nak menang yg diri sendiri lebih tinggi. lastly ble da besar ni i jadi juara..

ini i main masak2 jugak...tp main ngan kakak sedara.

masa i kecik2...i agaknye mmg suka main masak2 kot. tu yg ble da besar jadi malas nak masak. kecik2 da slalu sgt masak..

pastu yg bawah ni i ngan kakak sedara jugak...
ble da besar sket i dapat adik. cisss..i ingatkan i ni anak bongsu..tp lastly umo 4 thn dpt adik. nak buat camne. i redha i x jadi anak bongsu n anak tunggal perempuan.
look..i tetap sayang adik walaupun angan angan nak jadi anak bongsu x tercapai..
kecik kecik lagi i da ada talent jadi penggayut telefon yg tegar. ble da besar habis bil fone melambung tinggi. pastu parents i mengamuk sakan sebab bil telefon tinggi...
ini masa umur i 6 tahun.
mak i masukkan i ke taski abim. tu yg i jadi alim kejap...
sekian sahaja kenangan i yg x smpai 1% i cerita kat cnie. dari sejak i lahir smpai umur 6 tahun..ni je gmba yg ade dlm lappy i yg i sempat scan. yg lagi bnyk2 tu i malas nak scan.

- tamat -



- need ur opinion -

semalam..masa i jalan2 i tgk ade sales kat kedai perfume. rmai org dlm kedai tu so i pun menyibuk menyibuk la jugak nak penuhkan kedai tu. i nak tgk best sgt ke sale die smpai rmai org dalam tu..


belek punye belek..tengok punye tengok...ok la jugak..boleh tahan la. so i tgk perfume yg harga die less than 15euro. xley tgk yg mahal2..nak kena simpan duit utk beli boots idaman hati i..

ade few choice yg dlm budget i. escada ocean lounge ni salah satu yg cantik menarik tertarik. 12 euro for 30ml..ok la tu kan..



sape penah try perfume ni??? 4 me i sgt suka bau die sbb fruity fruity seket. tp ble i baca riview from some forum ckp bau die ble da lama2 jadi x best smpai nak termuntah. sape penah try...betul ke ape yg i baca tu? i need ur opinion...



- warming@blancardstown -

lepas da bersejuk sejuk beku beku...haruslah carik tempat nak panaskan badan balik. so kalau nak panaskan badan haruslah carik tempat indoor. klu kat malaysia lepas jln2 panas2 tu crk shopping complex tuk sejukkan badan kan..ni crk shopping clomplex tuk panaskan badan plak..terbalik code..
emp..memandangkan dublin ni kecik...so pusing2 tempat yg sm i pegi. tiap2 minggu pun cnie la i pegi. xde lg minggu yg i xpegi cnie. mesti ade pegi punye. lepas ni boleh hafal kedai mn yg da start sale n kedai mn yg akan start sale. hafal bley..beli tidakkk
ni cik aida n hubby. sme gmba2 yg ade ni hubby cikaida la yg amek. tq abg adi!!

ni plak kak aida n hubby nye abg yazed..

ini plak i dan pasangan i....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


hehhhh...mane ade la...sejak ble lak i da ade pasangan. jgn berangan izyan!!

ini kedai murah2...ala-ala kedai rm2 kat malaysia tu...

testing testing biskut kak aida beli..die kata sedap biskut tu. ala-ala keropok cmtu..tp biskut

susah btul ble org rmai knal..ade je yg amek gmba we ol pastu nak anta kat magazine buat gossip *perasan*

ni kat depan pennys...kedai ala-ala kamdar camtu. ape ntah makcik 3 org tu buat depan tu...

actually ari tu kak aida ade kirim tudung ala-ala dato ct...so kitorg pun buat la urusniaga gelap kat depan kedai b4 i balik..

lepas urusniaga gelap selesai i trus balik dulu...

ohhh akak2 ku..rupenye lps adik mu ni balik..akak2 bershopping rupanye. mcm bnyk je shopping bag...

ntah pkul bape lak akak2 i ni balik..tgk carpark mcm da kosong je...

akak-akak...nnt kite jumpe2 lg ye :) seronok jumpe akak2 sme aritu. thanx 4 the pictures n the yummie foods...

- tamat -



- not again -

iklan jap...
ini ramalan cuaca hari ni...bukan i yg buat ramalan. ini sumber internet. i amek kat
http://www.weathercity.com/ie/d/dublin/

saturday morning
Temperature: 6°C
Sunny with cloudy periods. Windy.



Saturday Afternoon
Temperature: 9°C
A mix of sun and cloud with a chance of showers. 1 to 3 mm of rain. Windy.



Saturday Evening
Temperature: 7°C
Cloudy with clear periods with showers likely. 3 to 6 mm of rain. Windy.

adooooiii...ari ni berangin lagi..mesti sejuk kuar japg :(

- picnic @ pheonix park -

lepas snap2 kat tepi kolam tu we ol masuk kete balik. kata x jumpe lg tempat nak picnic. so abg yazed drive lg smpai la kat tempat ni
kat cnie la yg jd port kitorg nak mengisi perut yg da bunyi nyanyi lagu krooott krooottt..
masa ni mmg da x pk panjang..janji dpt mkn. plan awal nak crk tempat mkn ala ala autumn in my heart ntah ke mn. padang pun padang la...janji dpt isi perut. tempat orang main bola jadi tempat kitorang berpicnic.
walaupun tgh lapar tp sempat snap2 few picture. kak aida tgh sibuk potong timun pun still sempat posing2. time ni i da x malu-malu lg da :p
nampak mcm panas je kan...tapi hakikatnye sejuk nak mamposss. angin sekuat kuatnye. tikar tu klu kitorang x duduk atas die alamatnye terbang melayang la..
kak aida bawak nasik lemak n cik aida bawak pasta n puding. i bawak ape? i bawak diri je. xsangka la nak g picnic2 cmni..ingat nak g umah cikaida je :p
sedap hokeyyy nasik lemak kak aida buat tp malangnye angin da patahkan semangat kitorg nak makan. tangan beku smpai xley nak suap nasik kat mulut. ade org tu siap dr mkn pkai tgn trus tuka mkn pkai sudu sbb takut tergigit jari :p mana xnye..ble tangan da sejuk mcm tu nasik ngan jari pun kitorg da x dpt bezakan..takut termakan jari je japg..xpsl2 tbe2 kang jari hilang..
lepas makan dengan selaju lajunye we ol pun cpt2 packing...dah x tertahan lg dah melawan angin2..


oh ye...masa kitorg ngah makan-makan tu ade sorang ni die tgh jogging pastu die berenti amek gmba kitorg. mesti x penah dibuat org makan kat tempat sejuk mcm ni..tu yg die amek gmba we ol. die nak letak dlm blog die kot :p

- bersambung -



- aida kuasa 2 -

ni gmba2 yg i amek dari FB hubby cikaida. collection gmba i ade 5 keping je..tu pun x transfer lagi..malas!!
hopefully entri ni x mengonfiuskan sape2 yg baca sbb terdapat 2 aida dlm ni. so 1 i panggil kak aida n lagi satu i panggil cikaida ye.
on that day mula2 bejanji ngan cikaida kat henry street tp lastly xjadi atas sbb2 tertentu. ble da tuka2 sme plan lastly kak aida amek i kat umah abg i. plan bnyk berubah ubah sbb cuaca x menentu. kejap hujan..kejap sejuk..kejap angin kuat nak mampus..kejap nmpk matahari terik.
at 1st kak aida plan nak g carboot sale tp ble hujan cancel..g lepak umah cikaida je. then ms amek i tu da x hujan..so tuka plan blk..amek cikaida then nak g carboot sale. tp ble da pegi da tutup plak. then pusing2 dlm kete pk kat mn nak picnic. lastly smpai la we ol kat Phoenix Park..
da smpai pheonix park kitorg still duk lepak dlm kete. abg yazed drive pusing2 satu pheonix park dari 1 pintu ke pintu yg lain dengan harapan dpt la crk port yg best. yang daun2 tgk kekuningan ke ape kan. besar ok pheonix park tu...dr 1 pintu ke pintu lain pun amek masa.
tempat pertama we ol behenti...

turun bukit...bawah ade kolam..ingat nak picnic cnie tp x jd. mcm tasik kenyir la plak rsnye tp rupa tasik kenyir pun i x taw sebab x pnah smpai. main belasah je...
then amek2 gmba sket kat cnie...
masa ni i malu2 lagi...almaklumlah..1st time jumpe...baru nak warming up hokeyyy.
tgkkk..siap pegang tikar...punye semangat nak picnic..
yang pink2 tu kak aida...yg tgh tu sape x knal siap la..n of course yg bertudung merah tu la cikaida...
yang ni plak abg yazed...hubby kak aida...
tengok tengok..adengan malu malu dari i..
snap snap lagi...
dah2..jom crk tempat lain...kat cnie da la bnyk anjing...


- bersambung -