- kad raya -

sme org sebuk wat kad raya ciptaan sendiri..so saya pun xnk kalah..hehe

ini kad raya ikhlas dari saya khas untuk semua teman..

gamba pelita tu from my own collection..br amek mlm td time pasang pelita kat depan umah..

kad raya saya ni x sehebat kad org lain..terimalah seadanya ye..


- kne tagged by cik rai -

1. 10 most favourite food
  • tomyam..lg pedas lg saya ske..yummie!!
  • kek batik yg dibuat oleh saya sendiri..sedap taw *perasan sniri*. bulan puasa ni dlm fridge kat umah saya mesti ada kek batik..abis je sy akan wat lagi..senang nak mkn mlm2..huhu
  • siakap stim
  • msk lemak cili api..x kisah la letak ayam,udang or daging..sme ok..janji pedas2 ..
  • chicken mcdeluxe
  • brownies
  • spaghetti bolognese

ini je yg dapat fikir wat sementara waktu..

2. 10 things i luv doing it

  • sleeping
  • surf internet
  • cooking..mcm pelik je kn..tp ye kot...hehe
  • tgk muvie..sgt ske tp skrg terpaksa meningglkn hobby ini atas beberapa sebab =(
  • travelling
  • sms pakcik gmuk
  • eating
  • main ngan a&a
  • citcat wif my gf2
  • jalan2 crk makan

3) 5 types of guy/gurl i adore

  • hv sense of humour..
  • confident..
  • sgt hormat pd org yg berumur..
  • tahap kesabaran nye sgt tinggi..almaklumlah..saya ni bnyk kerenah
  • -

4) 5 things i luv doing when im emo

  • keep quit..- i need space..leave me alone..
itu je..
5) 5 things i luv doing when im hepy
  • makan la...ape lg..
  • -
  • -
  • -
  • -

6) 10 ways to win myheart

xley btaw..
7) top 5 most feveret junk foods
say no to junk foods plzzz..
8) 5 things i wish it could happen
  • ada org bg saya return ticket to dublin for free
  • someone help me siapkan all my assgmnt
  • dapat duit raya yg sgt bnyk
  • famly gathering
  • jumpe mr right

9) 10 ridiculous things i wish to do b4 i die

  • round the world

yg lain akan diupdate kemudian hari

10) my top-10 recently most addicted songs

  • better in time-leona lewis
  • im yours - jason mraz
  • tak bisa memilihmu - sixth sense
  • bye bye - mariah carey
  • mungkin - anuar zain
  • chantek - altimet feat adeep fabulous cats
  • we belong together - mariah carey
  • say all i need - one republic
  • pocket full of sunshine - natasha bedingfield
  • one step at a time - jordin sparks

11) 10 person i wish to tag

saya xnk tag sape2..



- s.a.y.a -

saya tetap saya okey..
saya xkn ubah diri saya untuk org lain..itu prinsip saya!!


- demam -

oh..tidak!!!
di saat2 nak raya ni saya demam+skt tekak la pulak..virus dr incik abu..ahakz~


- dedicated to boy -

cake ni khas untuk cuzen saya 'boy'..



selamat hari lahir @ selamat hari tua

23 tahun..da tua kn ko...hehe..
semoga panjang umur..dimurahkan rezeki n semoga dipertemukn dgn bidadari dari kayangan..
sori la ye..dpt bg ko cake yg aku search kat yahoo je..heeee =p


- report -

disaat genting nk raya ni saya kena submit report project saya on 28/9. malasnye nk wat..saya tgh mood nk raya ni...


- complicated -

its too complicated..

- sory -

sory ye sme..saya mals nak post ape2 wat ms skrg..maybe too bz for hari raya..ye la sgt.
to cik rai..x sempat nak wish u selamat hari raya b4 u blk jb. i hutang u 2 tags..not in d mood to do it now..sory ye..will do it later k.
to incik abu zar..ada test kan diz saturday..gud luck..do ur best eah


- update -

juz came back from umah cuzen kat upm. klu g umah cuzen saya yg kat upm tu, ayah n ibu saya xpnah nak balik umah awal..mesti 2-3 pagi br gerak balik....punye la banyak benda nak gosip2..huhu. so kitorg gerak td kul 3..saya yg kena drive coz ayah saya da xley tahan..die sgt ngantuk. im lucky today coz x drive exceed speed limit. ada speed trap taw td..selamat2~
now im in a gud mood~
nape eah?
mesti la ada sebab kan..
ada durian runtuh kot..hehe
esok saya cter eah..
time to sleep..
daaa~


- befday card -

ni befday card from gf2 saya..saya dpt time pre-befday celebration ari tuh tp saje nak post lmbt sket..


simple but sweet..


saya ngah baca 1st card yg saya dpt untuk befday yg ke-21..

saya baru 21 tahun okey..

wish from them..ini part yg paling saya ske..sgt sweet.. "we love u"

diorg wish saya cepat kawen taw..tu yg xbley tahan tu..hehe

TQ eah korg..(lyn, dira, wani)



- holiday -

esok last class saya b4 cuti raya..MIS class. esok juga sure x rmai yg akan dtg class coz usually few days b4 start cuti rmai yg da start balik. saya ckp base on past..time cuti nak merdeka ari tu 40 students je dtg class out of 80..so mmg rmai yg ponteng. im not the one okey..saya baek..xponteng class =p
lama kn saya cuti raya..seronok mmg la seronok tp lagi seronok if xde assgmnt yg perlu sy settle kn time cuti nih..
cuti ni saya ngan bonda tersayang plan nak wat kueh raya..hopefully bkan hangat2 taik ayam la ye..hehe. sape2 yg agak2 nak merasa kueh raya yg saya buat nnt jemput la beraya di umah saya =)
p/s : kak aisha, nak kad raya n duet raya!!


- ahaxz -

i've been tagged by cik aisha..
fifteen weird things bout me..

  1. sangat xske dengan pets. kucing pun xske.. xske x ske..merimaskan. saya tak taw nape kucing itu merimaskan saya. secantik n gebu cmne pun kucing tu saya tetap x ske. saya pelik nape gf2 saya sme ske kucing..

  2. dahulu kala, i had migrain almost every day. klu da magrain saya akan tdo n silent fone supaya saya tidak diganggu..

  3. i cant live without internet..bangun pagi je 1st thing switch on my lappy..b4 tdo kne on9 dlu..then br bley tdo..

  4. saya akan menjerit dan menyanyi kuat2 walaupun lagu itu sentimental apabila saya mengantuk semasa driving dan tiada manusia lain di dalam kereta itu..

  5. im not afraid riding roller coster n seangkatan dengannye. i had marathon on space shot n dna mixer..mmg best.

  6. i hate sports..segala jenis saya x ske..so xyah berangan la untuk ajak saya tgk EPL or ape2 je la yg berkaitan dgn sports..

  7. do you noe that no matter how much food i take everyday, i can never gain on weight? yup, i was the same size 5 years ago although i ate a lot everyday. where does all the calories go eah?

  8. bleh jadi hyper HAPPY. tibe-tibe je gelak-gelak..gila kan saya ni..

  9. ske memendam perasaan untuk jaga hati org lain..

  10. a bit sensitive..kuat nangis tp depan famly je la ye..
  11. time kecik2 dlu kuat ngigau..heee =p saya ngigau cmne biarlah jd rahsia saya dan famly ye..

  12. jangan ikut saya shopping.saya akan membeli barang dengan melihat satu-satu barang dulu. saya akan membandingkan setiap jenama. saya akan lihat mana yang lebih nilai untuk wang saya. saya akan membuat calculation sendiri..
  13. klu saya mengidam nak makan sometink, saya akan crk sampai dapat..even tgh2 mlm pun saya g crk..tu pun if kdai tu open 24hours..
  14. saya x ske kerja. saya pnah wat part time ms semester break yg lepas..hangat2 taik ayam je..lepas seminggu cabut lari. help me..cmne after graduates nnt..adakah saya tetap saya or saya boleh berubah. hopefully saya akan berubah ye..nak mkn ape klu x keje..sape nak bayar ptptn saya nnt..ahaxz..
  15. i really dont do tags ... so this entry itself is weird..

now saya nak tag kawan saya (abu zar) dan cuzen saya (boy)....



- selamat sampai -

alhamdullilah..semalam ibu n ayah selamat sampai di klia pada pkul 2 petang. sekarang saya dan adik sedang bergumbira bersama ibu bapa tercinta. pg td after sahur, saya dan ibu bergosip sampai kul 8 lebey smpai tertdo-tdo la. indahnya dunia bila dpt jumpe mereka..

- patut -

semalam saya dapat suprise taw..patut la gf2 saya tu beria ajak saya keluar. ni msg dr diorg..

"yan..ptg ni booking ko taw. tp rsnye xg seoul tu..g manhattan fish market nak x?

n patut la mereka ajak saya ke secret recipe b4 balik. saya tidak terfikir ape pun coz befday saya blum tiba ms lg =p kebetulan plak last week mmg saya nak mkn brownies wif eshkrem tp hajat saya x tercapai coz smpai je kedai da tutup..lmbt lol. so hari ni dpt tunaikan hajat saya itu..

ini dia hajat saya itu

muka bahagia dapat tunaikan hajat =p

time ni saya ngan lyn je..wani n dira ke 'ladies'. sgt semangat saya menghabiskan brownies saya semasa ketiadaan mereka (kne mkn cpt2..nnt kne paw..hehe).
tiba-tiba...jeng jeng jeng..

"hepy befday to you..hepy befday to you..hepy befday to yan..hepy befday to you" (sambil bwk kek) ...


ini kek nya..
"happy birthday yan =)"

gamba sure bnyk la kan..ni nak publish kat cnie..

saya dan kek befday saya

lilin..jgn ko padam lg..nnt x sempat nak tiup n amek gmba bnyk2...

saya ngah nak tiup lilin befday cake saya

saya dan girlfren tercayang

semalam sme makanan saya ditaja oleh mereka bertiga..tq2

tq for the dinner(buka puasa),tq 4 the suprise, tq 4 the brownies wif eshkrem, tq 4 the cute befday cake, tq 4 the beutiful card, tq coz bwk saya ke cyber ria anta a&w kat adik saya yg sedang kelaparan n lastly..

thanx 4 being my wonderful girlfrens



- the day -

hari yang dinanti da tiba...yeay!!! jap g kul 1.56pm ibu n ayah sampai..fuh..bape jam je lg..sabar ye nurul izyan =)
nape saya begitu xcited?

saya xcited coz :

    • saya da 3 bulan tidak jumpe parents saya..slalu tiap2 minggu jumpe..ni da 3 bulan..so saya rs 3 bln tu amatlah lm okey..
    • ari ni 1st day nak berbuka puasa ngan parents saya..
      saya rindu parents saya..
      smlm dgr lagu raya kat era syahdu je..lagu anuar zain kot..saya quote lagu die sket eh..
      "Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa..Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira"
      tp saya terbalik la eah..
      "ibu ayah di rantauan semuanya pulang ke desa ..anak-anak keriangan bersyukur tak terkira
      so after diz no more syahdu2 lagi da ble dgr lagu raya..



- sambungan -

sambungan kisah ikan...
semlm kitorg singgah carrefour..dira nak bli brg sket..
brg ape?
jeng jeng jeng...

dira nak bli ikan kembung untuk opi die. opi tu kucing kecayangan die...die syg gler kat opi tu..

semangat die pilih ikan2 yg da x bape nak fresh tu..

nak interframe gak kat cnie..hehe. time ni ngah tunggu dira g timbang ikan kembung die tu..

so semalam dr pg hingga mlm ikan. pg da terfikir nk mkn ikan utk bke puasa. bke puasa mmg dpt mkn ikan..lepas bke puasa g bli ikan lak..so ikan ikan ikan...



- ikan oh ikan -

ikan oh ikan..nape la ari ni banyak sgt ada kne mengena ngan ikan..suratan atau kebetulan..cewwahh..



pagi td da rancang tuk buka puasa ari ni nk mkn tomyam n siakap stim..tp lastly x jd pun coz gf2 saya ajak buka puasa kat luar. 1st plan nak g mkn kat plaza pantai..kat seoul garden ke ape ntah..buffet steamboat n bbq..tp at last x jd atas sbb yg x diketahui.saya hanya mengikut..yg rancang sme lg 3 org kwn sy. then time kelas kul 2 tu sy dpt msg diorg ckp nk mkn kat manhattan fish market. sy ckp ok je kat diorg..ape2 pun bley. so after class kul 5.30 tu kitorg gerak g alamanda. ptg2 ni klu kuar fhm2 je la..jam memanjang. selalu klu g alamanda bout 20 min je..ari ni sejam br smpai..sib baek x kuar kl. so da smpai tu kitorg sme trus g tmpat yg dituju n order pape yg patut..

lyn ckp nak order platter n sy mcm biasa ape pun xkesah

dira nak makan fish n chip..wani plak sm mcm saya..ape pun x kesah

lyn : ape kite nak order ni

bincang punye bincang kitorg decide order platter je..

fisherman's giant fried platter

fried shrimps, fish, calamari, mushrooms with garlic rice + fries



soups-manhattan seafood

macam biasa..semasa n selepas makan harus la kami mengambil gmba bnyk2 kn..

to be continue...




- rm8 ku di bazar -

bazar ari ni mcm x ramai org je..maybe sebab nak ujan kot. oleh itu sy awal2 lg telah menyediakan payung semasa ke sn(sediakan payung sebulam hujan). dengan berbekalkn payung dan rm8 saya melangkah ke bazar dengan semangatnye. terlintas di hati ckup ke rm8 ni semasa lintas jalan. pk punye pk sy pun dengan berat hati melangkah ke 'kawanku' dan akhirnye telah withdraw sekeping note rmX. abes la impian untuk hanya berbelanja rm8 utk hr ni. ok..at 1st singgah kat stall nuin dengan harapan dapat membeli jus kasturi tp nasib x menyebelahi sy sbb nuin x bwk jus kasturi. jd haruslah sy ke ss 15 untuk ke cafenye. cuaca yg semakin mendung telah menyebabkan sy hilang mood berada di bazar. so kaki ni melangkah laju je membeli ape yg patut untuk balik sebelum hujan yg lebat.

gamba ni diambil semasa traffic lite ngah merah. sempat berposing dlu ye. then trus g ss 15. buat pengetahuan sme..jus kasturi yang diidamkan oleh sy hanya akan dijual selepas pkul 8 kot. after selesai buffet di nuin. blan puasa ni nuin wat buffet. bape ringgit ntah per head. so diorg x bkak cafe time tu. hanya untuk org yg nak bke puasa kat situ je. keciwa again *sad*. so kitorg trus balik dan singgah kat stall yg jual air tebu n air kelapa kat simpang sebelum nak smpai umah kitorg.

so dengan rm8 sy hr ni saya dapat membeli :

otak-otak rm0.50 x 2 = rm1.00

then kuih ape ntah tu rm 0.40 x 2 = rm0.80

nasi kerabu rm4.50

dan air tebu rm2.00

(acttly harganye rm3.50 tp cik iwa telah topup rm1.50). tq cik iwa = )

so jumlah yang telah dibelanjakan oleh saya di bazar pada hari ini adalah rm8.30. lg rm0.30 tu pkai duit syiling yg ada didalam purse sy. kesimpulannye disini sy sekarang da berubah..sudah reti berbudget. tidak seperti saya dizaman dahulu kala okey.

- rm8 -

petang ni rasa mcm nak g bazar je. sepanjang blan puasa ni br g bazar 3 kali. hebat x..huhu. skali time 1st day puasa..g ngan abg nd kat rwg. 2nd time kat putrajaya..g ngan wani n lyn minggu lepas n 3rd time ari jumaat yg lepas kat bangi..tu g sorg je coz ana nk tunggu dlm kete je. one of my weakness is klu g bazar tu sme benda nak..xley nak control da. so hr ni nak bwk rm8 je..tu maximum boley berbelanja. acttly mmg ada rm8 je dlm purse..huhu. ape yg bley dibeli ngan rm8 eah dengan keadaan makanan yg sngt mahal skrg ni..huhu..

- ponteng class -

arrrrr!!!! aku terponteng class ni. x ingat langsung ada class ganti pagi ni. siyes lupa..ihsan msg kul 11 td br teringat ada. die pun x g. kul 11 da x sempat nk g class pun coz class start kul 9..huhu.adusssss...

- ape2 je la -

td xsempat nak sahur...bgn2 je da pkul 5.30..so grab je ape yg ada..yg pastinya ckup utk berthn sepanjang hari.ari ni xde plan nk kuar langsung walaupun semalam incik lobos ada msg ajak bejumpa. sory ye incik lobos..sy bukn berniat utk tidak berjumpe dgn awk..sy perlu menyiapkan beberapa report yang perlu disubmit after raya n nak wat slide untuk prsntn publicity n sponsorship pada hari kamis..

3 bulan yg lepas...



3 more days ibu n ayah nak balik..xcited sgt nak jumpe ibu ayah..yeay!!



- ayat-ayat cinta -

at 1st tak taw lak ada muvie ayat-ayat cinta ni untill one day ni terbaca review dr blog someone. keseruhan filem ni ok la..touching sket..huhu. so after tgk muvie ni aku da start layan sountrack die..


♥Desir pasir di padang tandus

♥Segersang pemikiran hati

♥Terkisah ku di antara

♥Cinta yang rumit


♥Bila keyakinan ku datang

♥Kasih bukan sekadar cinta

♥Pengorbanan cinta yang agung

♥Ku pertaruhkan


♥Maafkan bila ku tak sempurna

♥Cinta ini tak mungkin ku cegah

♥Ayat-ayat cinta bercerita

♥Cinta ku padamu


♥Bila bahagia mulai menyentuh

♥Seakan ku bisa hidup lebih lama

♥Namun harus ku tinggalkan cinta

♥Ketika ku bersujud



- puasa -


br lepas sahur...makan nasik n sup sayur je..zai msk malam td. masa berlalu begitu cepat. kejap je da masuk puasa yang ke-11. teringat zaman kanak-kanak dlu.hari-hari kira lagi bape hari nak kena puasa. skrg ni da x pyah kira..tup tup da half of the month.

time zaman kanak-kanak dlu klu puasa dapat reward.mak aku ckp reward ni tuk train kitorg puasa. 1st day puasa ari tu berbuka puasa di rumah opah. all the cuz trun sn. tersangatlah meriah berbuka puasa beramai-ramai. so cerita punya cerita terkeluarlah topic rewards. anak-anak diorg dpt rm5 sehari..klu puasa.waaa..banyaknye..rm5x30hr = rm 150..mmg lumayan. so anak-anak mereka ni seusia 5 thn da blaja berpuasa..klu puasa halfday reward dpt half. emp..zaman anak aku nnt bape la aku kne bg lak kn.klu setiap thn naik 50 sen..10 thn lg rm5+rm5=rm10...mmg bnyk.

juz received call from lynn. japg die ajak g PK seawal yg mungkin. bf kesayangan die demam n xlarat nk drive. cian muz..blan2 puasa ni demam lak. skrg dgt cter kat ukm rmai yg kne denggi. hopefully muz not in the list. aku da pnah kena denggi dlu..mmg sgt terseksa. seminggu demam..almost a week after that critical n admit..then it took 3 weeks to recover..means paling kurang pun seblan la sakit. time duk hospital la paling seksa. sehari sampai 4 kali amek darah. sekali amek darah tu smpai 2-3 kali kne cucuk. time tu tangan ni da lebam-lebam mcm penagih dadah. one more thing yang terseksa bila x lalu makan. x lalu makan x pe lg..ni smpai bau makanan pun x bley. asal bau makanan je termuntah. time tu la plak ble org dtg visit je bwk segala makanan. siap bwk ayamas la bagai. kesimpulannya mmg amat terseksa kena denggi. moral of the story..cegah nyamuk denggi.


- happy befday -

tinggal bape minit je lagi to next day. today (10th sept) befday ibu. xsempat nak wish ibu lg ni. td ayah ckp ibu kuar ngan abg ady g shopping. hemp..ibu menghabiskan sisa2 harinya di dublin bersama abg2. btw b4 terlambat, i wanna wish ibu happy birthday and may allah bless u mom!! u r the best mom in the world. hopefully ibu browse my page ni.next tuesday ayah n ibu balik sini da..best..best best sgttt!! after diz every week sure balik umah.mcm dlu2 la..pantang xde class trus cabut balik rawang. ibu sampai on 16th so ada 2 weeks lg preparation for raya. sempat ke eah.mn ngan ibu jetlag lg. emp..so far kuih raya few da tempah da. tempah bkn bermakna malas nak wat seniri eah..takut x sempat je..nak prepare tuk abg ady bertunang lg. tahun ni raya kat rawang n the best thing is abg ady ada sm.abg izal n famly + abg nd x dpt balik raya.nasib baik abg ady balik. eh,apesal cter psl raya lak ni..puasa br seminggu. currently mood : rindu org2 di dublin
p/s tuk abg2 : tahun depan sme wajib balik raya..


- serabut -

serabut sangat diz week.mid term exam juz finished..assgmnt teramatlah banyak.most of it kne submit after raya. it means all the assgmnt must finish before cuti raya coz raya ni sure sibuk coz abg ady nak bertunang.so we r going to kuantan on 2nd week of raya *xcited*
assgmnt2 yang nak kne wat b4 balik cuti raya :
  • report IM (individual) - ada dua
  • report IM (group)
  • promotion lak kne wat advertising untuk loreal's
  • next week ada presentation untuk subjek promotion pasal publicity n sponsorship.

ni baru few..marketing research nye report kne submit nak dkat2 exam nnt. for psikologi and MIS nnt2 la baru pk.aiyoooo...



5 in 1

uuhhh...as always..selalu malas sgt nak update blog.today agak rajin nak mengupdate blog walupun agak bz wif assgmnt n project + coming soon ada 3 tests.today nak update 5 in 1 trus.

Date: 20th august 2008
Venue : FEP
Im on duty wif kak ayu n kak fizah 4 the registration counter.no customer on that day.


Banner of the programme

On 27th august yg lepas..international marketing (CCCK 3513) student's organized a program.one of the objective of the prog is to gather foreign n local student so that we can share anything that we want to share.diz program involve 100 students.we charge RM 10 per head 4 the jamuan(buffet).So a week B4 the prog we start selling the ticket.At 1st, its hard to sell the ticket.no one interested to join our prog.after doing post mortem wif the team member we came out wif the strategies.
Kak Ayu n Kak fizah at the registration counter.Lyn interframe in the pix
the tickets

as always..im the one who always curik tulang on duty =P kebetulan..its acc week(ACW). so i went to ACW stall's.Lyn dira n wani jaga that counter.

Lyn,dira n wani wif their gerai team's

nak interframe gak on the pix =p


Date : 22th august 2008

On the morning ada exam at 10.30.After the exam went to workshop..repaired the ekzos 1st.then went to fac.had meeting for the programme.went pusanika for promotion.majority foreign student yg ada kat pusanika da taw pasal that prog n some of them had buy the ticket.its a gud news.then at 4++,kak ayu,hwa n me balik awal..not because we curik tulang.we went to jusco..ordered sushi n buy kuih bulan.after that we went to sg buloh.we stuck in the traffic jam along sg besi then sg buloh.4 hours in the car..mcm nak g ipoh je.da la puasa.bkak puasa in the car wif sushi without air..kesian sungguh.at 9pm br smpai sg buloh n at 12 ++ br selesai sme keje..fuhhh amat memenatkan.its all bcoz my 30 marks..

heavy traffic jam


Date : 23rd august 2008
Venue : the curve

after amek adik kat cyber ria trus balik bukit subang (umah kak uji).abg azril ajang hang around wif their kids.both of us akan lepak wif them sejak ibu ayah g dublin if ada ms terluang.so after kak uji finished the class we went to the curve.main plan nak tgk muvie..the kids nak tgk wall e.tp disebabkan baba diorg x booking the ticket..all the ticket r sold out.yang tinggal front row je.so we decide main bowling je.baby ryn moody coz xdpt tgk wall e.diorg dpt amek pix je..haha.


the kid

blured pix

gold medal for kak uji

baby ryn..


Date : 26th august 2008

venue : klia,kedai mamak n ampang point


went to airport at 2pm.actlly flight abg arriving at 1.56pm..saje dtg lmbt..malas nak tunggu lm sgt.try to call him but cant reach.rupanye simcard maxis tu out of service da.so kne la parking untuk mencrk die.after 15 min cmtu br jumpe.then we went to lim kok wing nak wat suprise kat adik.lastly we all yg kne dpt suprise coz she went to ampang point. abg nak makan kat mamak..so next destination is kedai mamak.we went to mamak at bangi. he ordered roti banjir,teh tarik n bandung soda. he said sungguh nikmat dpt mkn roti banjir.kat dublin xde..huhu.



look at his face..sgt puas hati

i called adik while waiting him.ask her how long i've to wait 4 her.she said just tunggu la..huhhh!!so i decide to go ampang point.dont want wasting the time.so about 40 min cmtu smpai sn.using the smart *1st time*. adik kat mc'd.abg x msk mc'd sm.die wait outside.i wat mke mcm mrh kat adik sgt2 coz she went there without my permission.mke adik mcm takut je but more to x puas hati ngan i.after da bli burger i seat back.then abg duk kat table sebelah.adik still x perasan tu abg.abg called kak long at us *mcm nak mengorat*.adik tgk la mamat mn yg nak mengorat die tu..hensem ke x mamat tu..huhu.she was so shocked.suddenly abg ada depan mata.


ibu ngah called us tanye whut was happened

after chitchat2 abg ckp just anta die kat jln ipoh..his fren will send him to bkt subang.

while waiting abg bobo

owner of the car will come back soon for celebrating hari raya

diz is en bobo *lecturer tuh*

Date : 27th august 2008

Venue : bilik siswazah, FEP

International student gath programme. 1stly i want to xplain what prog it is.x nak ada yg slh fhm lak nnt. diz prog organize by us (student's international marketing CCCK 3513 ). prog ni 1 of the our project. subject ni xde final exam so banyak project yg nk kena wat. obj prog ni tuk gather foreign2 student n local student yg interested tuk tambah kwn. a lot of activities we all rancang untuk prog ni tp x ckup time to do all off that n the most best part dlm prog ni is makan2 time...nyum nyum.

after session makan2..all of them kena masuk hall blk for the activities plak


they enjoyed all the activities.then lastly sesi bergambar lak.banyk sgt gamba ari tu..i juz pick some random pix to post here.