- en3 bermotif -

note: ini adalah entry sticky mode..entri terbaru adalah dibawah entri ini..
ape motif entri ni..? ape kena mengena pix ni dalam entri ni..

errr...silalah teka. reader2 baru mesti xperasan motifnye..hiksss. alahai...perasan la plak saya ni..mcm la rmai sgt yg click2 kat jajahan saya ni..heee.

clue : en3 ni ada kene mengena ngan en3 yg dolu-dolu..

orang pertama dpt teka dengan betul saya nak bagi hadiah la..saya tengah murah hati ni. tp hadiah saya tu tak la beso. memandangkan saya nak ke suatu tempat ni next month..saya bwk ole2 dr sana je la utk pemenang nye..

selamat meneka..



13 comments:

Faiz said...

hmmm...
ape ye??
xde clue len ke??heheee...
ntah la..
aktvt k.yan sms tiada mood utk tlis blog kot..
hahah

mrs popo~ said...

nak teka..nak teka..tp,pic tuh tak clear la bile zoom..hiks..

orkedanza said...

to shumul : klu btaw mesti faiz dpt teka..haha

to nadia : klu zoom clear pun blm tentu dpt teka dgn jayanye..hiks. emp..i bg clue lain la eah...

clue : entri ni ada kena mengena ngan entri blan 11. ni 2nd generation..haha.crk la. clue akan betambah if masih xdpt teka

_ciK ja_ said...

fuyoo.. laptop barukan???? yes2

Faiz said...

hmmm..
ade kne mngena ngan entry yg bertitle -beauty-..
haaa...
btol x??
hehee :-D

orkedanza said...

silalah ramai2 teka lagi...

Faiz said...

aloo..
slh kew??
huhu

nadia said...

laptop baru eyh?dell kan? :P

Faiz said...

emm..
mcm nk test camera phone bru jer..
hehe..

@xiM said...

hai...salam kenal jugak..

:)

Rarai said...

the green dell!!!auwww!!!knpla i lmbt bgn arini...kalo xleh jd 1st komentar kat n3 u ni..wuaa3!!!~skli bace je da dpt agak tp nk klik komen...da rmi yg komen plak!kah3 ;P

orkedanza said...

sila tunggu entri siapa pemenangnye ye... =)

Rei said...

3321 ?!
ko nak beli henpon ni kan>?!
versi hapgrade 3310