- baju tdo purple -

br blk ni..td g OU..adoooiii..lenguh2 kaki saya..banyak sgt bejalan..kul 10 kedai tutup br nak balik..heeee. ini tempat ke-3 saya crik baju tido purple untuk 2 cute little gurls...
aleia a.k.a yaya

alany a.k.a adik

Both of them ske baju tdo agaknye. ni 2nd time diorg kirim baju tido ble ada org nak blk dublin. bile kite tanye yaya nak ape. she will reply yaya nak baju tdo. nak colour....(diam). lastly haaaa..kakak nak purple. yes..thats yaya. yg 1st one dlu tu die kirim baju tdo orange..ble dapat je that baju tdo abg saya ckp die xnk bukak2 baju tu. alahai..comey nye..hiksss.

tp yg malangnye kitorg x dpt crk baju tdo purple. last week crk kat the curve, isnin kat mid, ari ni kat ou..3-3 tempat nan ado baju itu..susah btul upenye nak crk baju tdo purple ni. klu ada pun sme size beso2..untuk 5 years and above. anak buah saya baru 1++ n 2++. so sory ye kakak n adik. tgk la pix2 kat bwh ni...xde bju purple pun...

Lastly tok ayah n wan bli yg ni je..main amek je..hope yaya n adik ske la ye...




2 comments:

Aida Admi (-AFiN-) said...

kakak dah tengok dah gambar baju tu... dia kata "tu bukan kaler purple... kakak nak kaler purple....!!!"... hahaha:)
anyway.. tq la beli baju tido utk budak2 ni.. takyah daddy beli :P

orkedanza said...

kakak..kat m'sia purple xde la..klu ado da lm da bli.yg ada size besa.kakak suh la daddy bli kaler purple kat belfast time xmas nnt..hiksss.

adik..baju tu bkan kaler pink taw..huhu