- suprise lg -

suprise ape la plak yg saya dapat lg ni..nak kate befday saya..befday saya da lepas...
tp kan silalah percaya yang saya dapat befday suprise lg skali even befdate saya adalah pada 2 bulan yg lepas. xnk percaya ke? xnak caye sudah..huhu
semalam saya ada tetamu dirumah..ingatkn tetamu2 saya ni dtg saje2 nak tgk umah bujang saya..tp tidak..mereka dtg bkn dengan tgn kosong..siap bawak mcm2 lg. kisah nye bermula ble kwn saya yg nm nye yani call sy..die ckp bkak pintu. saya pun bkak la pintu, tgk2 die sorg je. die ckp die dtg sorg. aik..mcm x logik je sorg..so sy nak usha2 la kat luar kot2 la die tpu saya..tp saya x ley kuar ke luar sgt coz pakai x proper..
blum sempat saya nak usha kat luar sket tu tbe2 kwn2 yg lain dtg bawak kek n siap berlilin lg. saya terkejut gak la waktu tu coz befday sape plak ari ni yg saya x ingat. then diorg nyanyi n suh saya tiup lilin dpn pintu lg tu..diorg ckp epy belated befday kat sy. muahaha..mmg belated sungguh ni..2 bulan suda berlalu..
so percaya x saya dpt potong kek wat kali ke-3 tuk befday yg ke-21?? huhu..jgn jeles okei.. =p

chef ana bersama bihunnye

after makan-makan tu kitorg lepak-lepak tgk tv sama2 setelah sekian lama x lepak sm. n yg plg penting kitorg da lm x tgkp gmba sama2..





2 comments:

~ AnA FaRhAnA ~ said...

wawawa...publish kt org??/haha..tetibe dpt gelaran chef ana..mask buhun lak tu..haha..memg epi belated bzday pun...sori sgt coz kitorg lmbt sikit celebrate bzday yan(sikit ker???)...atas sbb yg tak dpt dielakkn..ape pun m0ga bzday kali ni yan takkan lupa sampai bila2...hehe..tak pernh dibuat org celebrate terlewat 2 bulan..ahaks...

Rarai said...

wahhh...bertuahnye cik izyan...huk2