- my k660i -

korang still ingat x ada entri yang pasal fone tu..klu x ingat click here
memandangkan handfone saya sudah nazak gler kan..saya pun mengantikan hanfone saya itu dengan yang baru..haruslahkan ganti dgn fone yang saya ske sgt tu kan..

fone tu bley kire hadiah hari jadi saya dr abg saya yang sulong la coz ari tu time befday die bagi rm500 kat saya..so saya gne duet tu tuk bli fone ni..saya topup sket je..

nak tgk x fone nye..
errr..xkire..if korg x nk tgk pun sy tetap nak tunjuk..ape saya kisah kan...huhu..
fone ni ok la..cume camera die xde auto focused n flash n then camera die hanye 2mp. xkisahla kan..yang penting colournye. lg pun saya kan da ada camera. function yg lain lebey kurang fone lain gak la...
hopefully saya dpt jaga hp ini dengan bagus skali..bkn ape..saya ini adalah pemusnah hp..da bape bijik fone yg musnah di tgn saya. ada yang masuk lubang jamban n the latest hp saya jatuh atas highway tuh..hebat x..hoho. tp kan yang lg hebat hp yang jatuh atas highway tu siap ley pkai setahun taw even da jatuh dengan kelajuan 100km/hr..tp pkai dengan keadaan nazak la..
klu korg x caya tgk la fone ni cmne..


6 comments:

Luth Textile said...

pakai public la senang..puas hati kan..
hehe.. lawak je

orkedanza said...

most of the public skrg ni rosak..vandalism. cmne nak pakai public..huhu

Rarai said...

wahh...xsgka yan dah wat mcm2 aksi extreme ngn hp...i pn ada gak nk update hal hp...tunguu~~ekeke
btw..nice phne darling..jaga baik2 k!

orkedanza said...

insyaallah..
i akan jg baek2...heeee

oyen said...

tahniah2!!!
nice phone babe!
:)

orkedanza said...

tq oyen =)