- merepek -

ini entry kemerepekan..silakn tekan alt+f4 jika anda rs ianya akan membuang ms anda..
yeahhh...today start cuti..ni yang kesemengatan bgn pg ni..hehe. today bila saya bgn je tbe2 ada 1 feeling yang da lm x rs..haha..mcm pelik je bunyi...sila abaikan ape-ape kemerepepan di pg hari ini..
cuti juz for 5 weeks..rs mcm kejap je..x sempat nak bela badan bagi gemuk lg da masuk class blk..ekeke. emp..next semester will b my last semester..pejam celik pejam celik da nk grad. so cpt ms berlalu skrg ni..rs mcm masih di alam 1st year..
oh ye..sape-sape yg nak ajak saya kuar tu silalh buat appointment awal-awal ye..klu last-last minute ni takut saya xdpt nak kuar ngan korg je nnt..almaklumlah..jadual saya cuti ni so pack *budget mcm org penting*
k..till here kemerepekan di pagi hari ni..i need to packing up few things yg nak kena bwk blk rwg..
## ill do my blogwalking cuti ni..so plz update ur blog k..


4 comments:

Rei said...

aku tau apa feeling tu...
ekekekekek

wei. jom reunion!
sementara bulan 12 ni aku takde benda nak buat..
hohoho

orkedanza said...

bley2..ko organize la..aku join je..

emp..yg psl that thing tu kiv dlu la eah..rs mcm blan 12 ni xley je..

Rei said...

haa..yela yela..
kalu jadi ko helo je la aku~!

Rarai said...

i da smngu naik sem bawu...huk3..sila laa jeleskan dri i yg baru balik dr clas n da mula dpt tutor n assg ;(