- kek lg -

haihhh..x abes2 org nak celebrate befday saya kan walaupun da bape bulan berlalu..haha...tersgtlah perasan glamer kan..
ida n safa ngah pilih kek mana yg sedap tuk bg saya..hehe..terharu taw ada kwn sebegini..
okei..close up sket pilihan2 kek yg ada...

saya duduk je tgk diorg ni..dlm hati dok ckp x abes2 korg ni nak celebrate befday aku...skali sudah la..ni nak wat 2-3 kali lak..baek btul ada kwn cmni..

bayar jgn x bayar...

of course la saya tgk je kn..saya kan very the special. haha..amek..sape suh nak celebrate befday saya bnyk kali..



3 comments:

fadzlin hasani said...

biler besday kak yan?xtau pun.hehehe

orkedanza said...

bkn befday kak yan la..befday kak ana..hehe..saje nak perasan2 sket..

Rarai said...

kakakaka...kantoi...ayat u xle blah..i dah tergelak2 ni..2la pelek btol..asyik ada je org sibuk bli cake celebrate birthday u berulang2 kali...ngeh2~!