- jom tgk muvie -

semalamkan..kawan saya ajak g tgk muvie taw..best2..da la da lama gler sy x g tgk muvie n kuar jalan2. at 1st kitorg nak g 3 org je tp tbe2 ada seorg jejaka ni yg time kitorg ajak die g die x nk g, ble da gerak dpt lak msg die nak ikot..so kena la tunggu beberapa minit untuk anak dara itu bersiap..sambil2 tunggu tu layan camera dulu..hihi

gamba nak so clear coz dlm kete ni gelap..


then kitorg trus kn pejalanan kitorg..mle2 nak g alamanda..lepas tu lajak ke mines..lastly terpegi jusco balakong plak..huhu


ni la anak dara 2 org tuh

sgt lah x best coz ada 4 muvie je taw..after da wat short list..2 yg menjadi pilihan..madagascar 2 or james bond. saya tanye diorg.,diorg ckp cter ape pun x kisah..bagi cter k***g japg baru taw. jom Q bli tiket..sib baik x ramai sgt org..



agak2 kitorg tgk cter pe?


0 comments: