- week 14 -

diz week da week 14..minggu terakhir tuk diz sem..next week da start study week..ahaaa..study ke?rs mcm study week tu tuk rest week je setelah berhempas pulas beberapa minggu tuk siapkn all the reports n prepare 4 the presntn. rs je ye..xkn la nak rest 4 the whole week. so if xde entry tuk next week tu fhm2 je la ye..mungkin pada waktu tu saya sedang menghadapi saat2 genting saya..hoho..
x sabar rsnye nak habiskn sisa2 keje tuk sem ni..esok nak submit 2 lg report n then kamis saya ada lg 1 presentn..then saya merdeka okei. so hari yang dinanti tuk diz week hari khamis la yee..saya ulang skali lagi..khamis.. =)


0 comments: