- no 30 -

ahaaa..copatnye smpai..
mmg la rs cpt je sampai coz saya tdo all the way rawang to kuantan..

kat kuantan kitorg sewa homestays ajo..

recommended taw homestay tu..sape2 nk ke kuantan tu ley la sewa umah ni..wahh..saya tlg promote ni..tuan umah kena bg komisyen kat saya..

umahnye no 30..


ni kat luar umahnye..

ada kerusi ley duduk lg kat luar..bak kata pkcik saya..for smokers only..ahaaa

abg saya nak interframe jap..bg je la peluang ye..

haaaa..ni la hall nye..besar la jgak..bley la nak letak2 brg2 hantaran abg saya tu. klu sewa hotel kan sempit..mn nak letak brg2 tu. so homestay ni sgt lah sesuai untuk rombongan2 meminang n kahwin. klu hotel tu sesuai untuk nak holiday2 aje..



ini lak dapurnye..
n ini bilik yg kat bwh..

ini hall kat atas..tuan umah bg xtra tilam lg tu..rmai tul yg ley sumbat dlm umah ni tp yg tdo kat cnie xrmai pun..cuzen saya esoknye br dtg..then ada yg balik tdo kat umah mentua lg..

ini lak master bedroom..mmg well maintain umah ni. master bedroom die je aircond..bley la kan..berpatutan la ngan harga die..xkn tuan umah nk letak satu umah aircond. siap ada sofabed kat master bedroom..



ini 2 lg bilik kat umah tu..


so dengan harga rm250..berbaloi kn untuk umah ini..so sape2 yg nak ke kuantan tu ley la roger2 saya..nnt bley la saya bg contact no tuan umah ni..

p/s tuk tuan umah : jgn lupa komisyen saya ye..ahakz (mcm la tuan umah ni baca blog saya)



1 comments:

Rarai said...

emmm not badla yan..comfit n mmg berbaloi...tp knpla pula ekk sy nak g kuantan...ekeke...