- kedai pak mail -

after selesai majlis bertunang kitorg sme balik berehat la kan..saya smpai je umah trus tdo smpai la petang..time tu sme da siap2 packing nak balik. haruslah saya kne siap ngan cptnye sblm ibu saya mengamuk ye..
then kitorang trus menghala ke tanjung lumpur..nak serbu kedai pak mail. ni 2nd time saya mkn kat tanjung lupur..1st time time g merisik ari tuh. kedai pak mail ni murah sket dr kdai yg dlu saya mkn..bkn murh sket..murah bnyk la..
sampai sn je kitorg xyah tunggu lm coz cuzen saya da booking dlu..die org kuantan..so da biasa la kat ctu..





kecoh kedai pak mail dibuatnye ble masuk group kitorg..customer pak mail yg lain sure bengang ngan kitorg yg xreti nak diam ni..
xbnyk gmba saya amek coz perut da lapar..so camera put aside...
sekarang br terasa rugi..xbest plak post without pix..


3 comments:

Rarai said...

hmm makann ape yg fofular lg meletops kat kdai pak mail 2 yan...nak tau gak..tp sygnye pic xde..

orkedanza said...

haruslah sotong gorengnya..*fav*
lala msk ape i xsure.. =p
ikan ape pun i xtaw..hehe..

i taw sumbat perut i dengan segala jenis mknn tu je =)

Rarai said...

ahah ;p