- di mana saya -

waaarrrrhhhhh.....
sobsobsob *nangis*
nak balik kl....huhu..
okei kwn2..4 ur in4mation skang ni saya ada kat penang..dr isnin ari tu lg. saya kat penang ni tgk abg angkat saya okei..die terbakar taw..oppppsss..terbakar?? ye..die terbakar time nak goreng telur..dasyat gitu kan..goreng telur pun ley terbakar kn. btul. saya x tipu okei. cian kat die taw..da jd mcm monster..huhu. okei2..ckup2..japg if die baca entry saya ni mati saya kena dush dush dush..
actlly saya nak dtg penang ni smpai selasa je..tp ni da melarat sampai ari khamis. waaa..lamanye sy kat penang. next week da la saya nak exam. bkn saya sengaja lm2 kat cnie ye..mcm2 hal jd kat penang..tu yg saya lm kat cnie. ikutkan hati ni nak je saya nek bus balik kl..tp mls la.pheww..
ble saya nk balik?? maybe ari ni...paling lmbt esok eah..jgn rindu2 saya k..ahakz...

0 comments: