- iwani -

wani!!!!

dlm diam2 ko da bkak bisnes ye..

kecik ati!!x btaw aku pon...

nak majuk la cmni..uhuhu..ngada2 nye saya ni..

okei2..ni die bisnes br cik iwani..


sape cik iwani?? oo...ni die cik iwani... ni je gmba cik iwani sorg yg plg clear ada dlm collection saya..



- @#$%^& -

ari tu saya ada ckp nak bg reward kat my dear kan..
smpai skang x sempat2 nak bg..
ye la..saya kn kat penang...
my dear saya kne tinggal kat kl..
cian kat die kne tunggu saya..uhuhu..
saya da decide nak bg ape kat die..
saya nak bg treatment baik punye..
tunggu saya balik kl eah..

- di mana saya -

waaarrrrhhhhh.....
sobsobsob *nangis*
nak balik kl....huhu..
okei kwn2..4 ur in4mation skang ni saya ada kat penang..dr isnin ari tu lg. saya kat penang ni tgk abg angkat saya okei..die terbakar taw..oppppsss..terbakar?? ye..die terbakar time nak goreng telur..dasyat gitu kan..goreng telur pun ley terbakar kn. btul. saya x tipu okei. cian kat die taw..da jd mcm monster..huhu. okei2..ckup2..japg if die baca entry saya ni mati saya kena dush dush dush..
actlly saya nak dtg penang ni smpai selasa je..tp ni da melarat sampai ari khamis. waaa..lamanye sy kat penang. next week da la saya nak exam. bkn saya sengaja lm2 kat cnie ye..mcm2 hal jd kat penang..tu yg saya lm kat cnie. ikutkan hati ni nak je saya nek bus balik kl..tp mls la.pheww..
ble saya nk balik?? maybe ari ni...paling lmbt esok eah..jgn rindu2 saya k..ahakz...

- reward -

die da banyk tlg saya lately ni..
die tlg saya smpai xckup rest n sakit..
sgt kesian kat die kn..
so saya da fikir nk bg reward kat die...
saya nk bg ape???
hemp...wait n c..


- week 14 -

diz week da week 14..minggu terakhir tuk diz sem..next week da start study week..ahaaa..study ke?rs mcm study week tu tuk rest week je setelah berhempas pulas beberapa minggu tuk siapkn all the reports n prepare 4 the presntn. rs je ye..xkn la nak rest 4 the whole week. so if xde entry tuk next week tu fhm2 je la ye..mungkin pada waktu tu saya sedang menghadapi saat2 genting saya..hoho..
x sabar rsnye nak habiskn sisa2 keje tuk sem ni..esok nak submit 2 lg report n then kamis saya ada lg 1 presentn..then saya merdeka okei. so hari yang dinanti tuk diz week hari khamis la yee..saya ulang skali lagi..khamis.. =)


- gediknye saya -

td kat klia saya nmpak someone..
saya pernah minat kat die suatu ketika dahulu..
hensem nye die...
oppppssss...
ckup2...jgn menggedik ye cik izyan =p
ohoho..

- so sweet -

last nite g beraya kat umah cuzz kat serdang..
dpt jumpe zombi bukit subang n his adik beradik..
they r so sweet...








- mood kembali okei -

=)
semalam saya stress kn..
sampai la petang td..saya masih dlm mood yang sm..
so after isya' td saya roger x-rummate saya time saya duk KIZ dlu..
saya ajak die vroom vrooommm..ehehe
best taw vroom vroooommm mlm2 ni..
sejuk je..dpt sy hilangkn stress sy..
so skrg saya da okey..
thanx to x-rummate saya sbb bwk saya vroom vrooommm...
thanx to yani coz bg kitorg pinjam moto...

safa(x-rummate) n yani



- im yours -

i admit i never was d perfect one..
i wasnt alwiz there to be wif u..
i didnt make u smile at all times..
but..
there is one thing i'll admit i did..
i was d best for u..

im yours



- why -

sedih..
kecewa..
moody..
inilah yg saya rasakn pd saat ini..
why?
- rahsia di hati x sape yg tahu -


- lets go -

time kitorg nak gerak tu hujan lebat sgt sgt sgt..
so hero2 ni la yang selamat kn kitorg sme...

hero2 ni g amek kete diorg kat carpark fac then bwk ke foyer..so kitorg yg len teselamat la dr hujan tu...
tgk..gelap je kat luar tu..kilat da la sambung menyambung..takut taw...
sempat lg diorg bye2 saya..so saya amek la gmba kwn2 sy ni..tp nmpk kete je..
ok..da smpai..


- apekah ini -

apo ni...?
actually after class kitorg nak g mkn sm2..
so kitorg decide nak order2 dlu b4 g sn coz nnt kecoh lak kedai tu klu nk tuggu kitorg mengorder kat sn..
yang baju kuning tu tukang amek order okei..silalah order dkat die..





mke bahagia je sme..haruslah kn sbb mkn free.. =p

- done -

ari ni selesai sudah semua presntn saya untk subject international marketing..

nampak kosong je kan class ni..mcm saya presnt sorg2..
actually class ni ada 17 students je..semua duk belakang..baguskn sme..contohilah kami ye..
classmate saya lak okei...


time diorg presnt nak taw x ape kitorg wat kat blkg...
jeng jeng jeng....

contohilah kami ni k..

- xpired sudey -

xpired sudah pasport saya pada 7 oct ari tuh...
sepanjang 5 thn tu sempat la saya melawat few country..

17 oct 2003 saya ke dublin
27 oct 2003 ke manchester n liverpool
12 dec 2003 saya ke paris
27 dec 2003 to london
17 nov 2006 dublin again
06 dec 2006 saya ke italy
24 dec 2006 to london
07 may 2007 sekali lagi saya ke dublin
jun 2007 to manchester again

inilah buktinya kan yg saya pernah melawat negara2 tersebut..



next trip ble lg?
berangan je la dlu ye..


- minah in*** -

minah in*** mane plak ni..ohoho...

ni bakal maid mak saya okei..

oooo..tidak...saya bkn minah in***..nape harus gmba saya cmnie..
moral of the story..if nak wat passport silalah bawa gamba yang ukurannya mmg seperti pihak imigresen nak(3.5x5cm -2 keping-)..klu x anda pasti akan menjadi seperti saya..
sumpah x tipu..adik saya pun sm mcm saya. tp ni 5 thn yg lepas..yg latest nye saya xtaw la plak cmne kn..


- zombi bukit subang -

ini die ni haa zombi bukit subang..ehehe
panggil die zombi sbb die ske jd zombi..
rindunye kat zombi niii....



- teman sepermainanku -

kecik2 dlu saya ngan die slalu main sm2..die duk blkg umah saya je. xlm lg die da nak jd isteri org..ahaaa...cepatnye kau nk kawen ana ooiii...ko x nk tunggu aku ke.....

yang x tahannya org lain tanye bila lak turn saya..fuhfuhfuh...saya jwb okei..
saya lmbt lg..muda lg makcik2 ooooiii..calon pun xde lg ni..ahakz..
majlis pertunangan sedara merangkap kawan saya...
(12 Oct 2008)

ana

sarung cincin


congratz..selamat menjadi tunangan org ye cik ana~



- TC -

after pewut saya da kenyang saya mle la pk mcm2..

"kat teluk chempedak ada ape ye mlm2?" (mukadimah okei)

actually tu ayat nak ajak pegi teluk cempedak..ehehe..

so kitorg tuju teluk cempedak plak after mengisi pewut kat tanjung lumpur. xde ape pun kat teluk cempedak mlm2 ni..kitorg just jalan2 kjap je..bg pewut yg da penuh tu ada ruang sket..





teman kanak2 ribena ni main kat playground pulok..

after that kitorg sme meneruskan perjalanan pulang ke kl...saya mcm biasala kn..ble bgn je da smpai tmpt yg dituju =p


- kedai pak mail -

after selesai majlis bertunang kitorg sme balik berehat la kan..saya smpai je umah trus tdo smpai la petang..time tu sme da siap2 packing nak balik. haruslah saya kne siap ngan cptnye sblm ibu saya mengamuk ye..
then kitorang trus menghala ke tanjung lumpur..nak serbu kedai pak mail. ni 2nd time saya mkn kat tanjung lupur..1st time time g merisik ari tuh. kedai pak mail ni murah sket dr kdai yg dlu saya mkn..bkn murh sket..murah bnyk la..
sampai sn je kitorg xyah tunggu lm coz cuzen saya da booking dlu..die org kuantan..so da biasa la kat ctu..





kecoh kedai pak mail dibuatnye ble masuk group kitorg..customer pak mail yg lain sure bengang ngan kitorg yg xreti nak diam ni..
xbnyk gmba saya amek coz perut da lapar..so camera put aside...
sekarang br terasa rugi..xbest plak post without pix..