- rm8 -

petang ni rasa mcm nak g bazar je. sepanjang blan puasa ni br g bazar 3 kali. hebat x..huhu. skali time 1st day puasa..g ngan abg nd kat rwg. 2nd time kat putrajaya..g ngan wani n lyn minggu lepas n 3rd time ari jumaat yg lepas kat bangi..tu g sorg je coz ana nk tunggu dlm kete je. one of my weakness is klu g bazar tu sme benda nak..xley nak control da. so hr ni nak bwk rm8 je..tu maximum boley berbelanja. acttly mmg ada rm8 je dlm purse..huhu. ape yg bley dibeli ngan rm8 eah dengan keadaan makanan yg sngt mahal skrg ni..huhu..

3 comments:

Abu Zar said...

~ Murtabak pn dh xde rm2,naek rm0.50...Kueh lak 5bjik rm2.....MhL....sume naek.Ap truN?? Hujan ajajajaja....~~~~ ap ko dpt bli dgn RM8???

orkedanza said...

tunggu next post ape yg aku dpt dgn rm8 aku k~ =)

Abu Zar said...

....ak tggu...
......ak tggu....~~~