- patut -

semalam saya dapat suprise taw..patut la gf2 saya tu beria ajak saya keluar. ni msg dr diorg..

"yan..ptg ni booking ko taw. tp rsnye xg seoul tu..g manhattan fish market nak x?

n patut la mereka ajak saya ke secret recipe b4 balik. saya tidak terfikir ape pun coz befday saya blum tiba ms lg =p kebetulan plak last week mmg saya nak mkn brownies wif eshkrem tp hajat saya x tercapai coz smpai je kedai da tutup..lmbt lol. so hari ni dpt tunaikan hajat saya itu..

ini dia hajat saya itu

muka bahagia dapat tunaikan hajat =p

time ni saya ngan lyn je..wani n dira ke 'ladies'. sgt semangat saya menghabiskan brownies saya semasa ketiadaan mereka (kne mkn cpt2..nnt kne paw..hehe).
tiba-tiba...jeng jeng jeng..

"hepy befday to you..hepy befday to you..hepy befday to yan..hepy befday to you" (sambil bwk kek) ...


ini kek nya..
"happy birthday yan =)"

gamba sure bnyk la kan..ni nak publish kat cnie..

saya dan kek befday saya

lilin..jgn ko padam lg..nnt x sempat nak tiup n amek gmba bnyk2...

saya ngah nak tiup lilin befday cake saya

saya dan girlfren tercayang

semalam sme makanan saya ditaja oleh mereka bertiga..tq2

tq for the dinner(buka puasa),tq 4 the suprise, tq 4 the brownies wif eshkrem, tq 4 the cute befday cake, tq 4 the beutiful card, tq coz bwk saya ke cyber ria anta a&w kat adik saya yg sedang kelaparan n lastly..

thanx 4 being my wonderful girlfrens



3 comments:

Abu Zar said...

bezday ko ak wish nnti 20hb la yerk.......hek2....
yan,ko mewah mkn,tp still kurus??musykil2...gne keep Slim si fara fauzana tuh ker???......hahahaha....

slinky said...

beshnyer ade kengkwn yg celebrate bday ko yan... nway.. Appy Bday my beloved cuzzenn... hehe.. Semoga Panjang umur dimurahkan rezki...

Rei said...

birthday ko ek?!
lambat wish plak..heppie best day ye