- ikan oh ikan -

ikan oh ikan..nape la ari ni banyak sgt ada kne mengena ngan ikan..suratan atau kebetulan..cewwahh..



pagi td da rancang tuk buka puasa ari ni nk mkn tomyam n siakap stim..tp lastly x jd pun coz gf2 saya ajak buka puasa kat luar. 1st plan nak g mkn kat plaza pantai..kat seoul garden ke ape ntah..buffet steamboat n bbq..tp at last x jd atas sbb yg x diketahui.saya hanya mengikut..yg rancang sme lg 3 org kwn sy. then time kelas kul 2 tu sy dpt msg diorg ckp nk mkn kat manhattan fish market. sy ckp ok je kat diorg..ape2 pun bley. so after class kul 5.30 tu kitorg gerak g alamanda. ptg2 ni klu kuar fhm2 je la..jam memanjang. selalu klu g alamanda bout 20 min je..ari ni sejam br smpai..sib baek x kuar kl. so da smpai tu kitorg sme trus g tmpat yg dituju n order pape yg patut..

lyn ckp nak order platter n sy mcm biasa ape pun xkesah

dira nak makan fish n chip..wani plak sm mcm saya..ape pun x kesah

lyn : ape kite nak order ni

bincang punye bincang kitorg decide order platter je..

fisherman's giant fried platter

fried shrimps, fish, calamari, mushrooms with garlic rice + fries



soups-manhattan seafood

macam biasa..semasa n selepas makan harus la kami mengambil gmba bnyk2 kn..

to be continue...




1 comments:

Ahmad Ihsan said...

wah sgt cantik n comey2 gf2 ko nie yan...
bley kenal x sorang dua? mana satu single lg nie?