- ahaxz -

i've been tagged by cik aisha..
fifteen weird things bout me..

  1. sangat xske dengan pets. kucing pun xske.. xske x ske..merimaskan. saya tak taw nape kucing itu merimaskan saya. secantik n gebu cmne pun kucing tu saya tetap x ske. saya pelik nape gf2 saya sme ske kucing..

  2. dahulu kala, i had migrain almost every day. klu da magrain saya akan tdo n silent fone supaya saya tidak diganggu..

  3. i cant live without internet..bangun pagi je 1st thing switch on my lappy..b4 tdo kne on9 dlu..then br bley tdo..

  4. saya akan menjerit dan menyanyi kuat2 walaupun lagu itu sentimental apabila saya mengantuk semasa driving dan tiada manusia lain di dalam kereta itu..

  5. im not afraid riding roller coster n seangkatan dengannye. i had marathon on space shot n dna mixer..mmg best.

  6. i hate sports..segala jenis saya x ske..so xyah berangan la untuk ajak saya tgk EPL or ape2 je la yg berkaitan dgn sports..

  7. do you noe that no matter how much food i take everyday, i can never gain on weight? yup, i was the same size 5 years ago although i ate a lot everyday. where does all the calories go eah?

  8. bleh jadi hyper HAPPY. tibe-tibe je gelak-gelak..gila kan saya ni..

  9. ske memendam perasaan untuk jaga hati org lain..

  10. a bit sensitive..kuat nangis tp depan famly je la ye..
  11. time kecik2 dlu kuat ngigau..heee =p saya ngigau cmne biarlah jd rahsia saya dan famly ye..

  12. jangan ikut saya shopping.saya akan membeli barang dengan melihat satu-satu barang dulu. saya akan membandingkan setiap jenama. saya akan lihat mana yang lebih nilai untuk wang saya. saya akan membuat calculation sendiri..
  13. klu saya mengidam nak makan sometink, saya akan crk sampai dapat..even tgh2 mlm pun saya g crk..tu pun if kdai tu open 24hours..
  14. saya x ske kerja. saya pnah wat part time ms semester break yg lepas..hangat2 taik ayam je..lepas seminggu cabut lari. help me..cmne after graduates nnt..adakah saya tetap saya or saya boleh berubah. hopefully saya akan berubah ye..nak mkn ape klu x keje..sape nak bayar ptptn saya nnt..ahaxz..
  15. i really dont do tags ... so this entry itself is weird..

now saya nak tag kawan saya (abu zar) dan cuzen saya (boy)....



0 comments: