sempurna

Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan selalu memujamu

Di setiap langkahku ku kan
selalu memikirkan dirimu
Tak bisa ku bayangkan
Hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku
tak kan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna..sempurna
Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuh
kau bisikkan dan hapus semua sesalku
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna..sempurna
Sayangku engkau begitu sempurna.. sempurna.. sempurna..


durian

last friday otw nak balik kg sempat singgah mkn durian..xnak bwk dlm kete..nnt lekat dlm kete..aktiviti memakan durian di tepi jalan..mmg best!!
durian kampung
yummieee

2.5 kg=rm25

tgk yg ni best or x

bestttt

berposing sambil mkn durian mmg best..acttly time kitorg smpai xde org kat stall tu tp time kitorg ngah seronok berposing ni ada 4 kete yg stop..so we stop berposing...huuuuuu

ok..then after da selesai sme trus kn perjalanan yg tergendala td..n here is my kampung...



Class

as usual..every wed n thursday ada class at 2pm..
semalam terpaksa memontengkan diri ke kelas coz lambat *bkn bgn lmbt k*.class pkul 2 tp 2.15 still kat jln kuching..so i decided to skip class.then trus g pavillion..cadangnya nak mkn kat j.co tp xjd coz xlunch lg.my sis n i trus g kfc 2've our lunch.after mkn g speedy n buy few malay movie's dvd yang ditempah oleh org di dublin.after that trus blk.
today seawal 8.30 da bgn..ingat nak gerak g ukm kul 10..nak jumpa yani n ana tp kul 12 br gerak.lmbt coz teronline kejap*kejap ke?*
smpai bangi at 1pm then trus singgah umah jap..tengok ape yang patut.to all kiz's..next sem i'll stay outside..juz nak try enviroment br.x sempat lg nak capture few pix untuk diupload kat cnie.
class start at 2.15.after completed 1 topic,dr rashidah ask us bout task yang die bg smlam.urhhh..mati!!smlm xdtg.dr rashidah membebel potpet potpet when 3/4 of her student x crk information bout that task.then after membebel bout few minutes,she cont to the next lecture till 4.then i trus blk.2day i drive back slow je..80km per hour..saje nak mkn angin.then drive thru mcd bli mcchicken.smbil drive sambil mkn coz td x lunch.ngah elok2 mkn angin,cik iwani call.i answer the call.its not wani,lynn yg call.
lynn:yan...cmne nak g rawang...
me:err..korg katne ni..
lynn:kitorg kat selayang mall..
me:oo...ikut je sign board rawang n ipoh.korg tunggu ctu la..aku guide korg nnt..
lynn:eh,xpe2..
me:aku otw nak blk rawang ni..15min lg smapi ctu..
lynn:kitorg drive slow..ko drive laju sket..
acttly lynn n wani sesat sampai ntah ke mn ntah lepas tu.after guide diorg 4 the 2nd time br la diorg dpt crk jln nak ke rawang.acttly x lah susah sgt nak g rawang..from kl straight je..cmne la wani ley sampai ke selayang mall.wani nak g umah afzal anta brg.so after anta brg kat afzal kitorg g minum kat mamak.lynn order rojak mee nak share..wani pun order rojak mee.so ada 2.yg kitorg mkn 1 je.lastly we ask wani to tapaw that rojak.afzal pun join us minum2.die yang blanje pun.thanx ea wani sebab afzal blanje =P
td sempat webcam ngan a&a.aleia da pandai ckp skrg ni..best sgt sembang dengan die.aleia ckp die nak bubur chacha lg..nnt kena pos.alany lak diam xdgr suara tp sungguh bz die..bz main.rindu sgt kat diorg.now da nak dkat 4jam online..mata pun da berat je ni.
zzzzZZZZzzzzzz.............


im sory

diz few days sangatlah memenatkan.banyak keje yang nak kena settlekn in diz few days...sampaikn x sempat nak update blog.keje ape??*rahsia*


acttually smalam da janji ngan cik lyn,cik wani n cik dira nak berholiday di sunway lagoon tp laz minute terpaksa cancel disebabkan kesibukan yang melanda diri.


lyn,dira n wani so frustated.


Girlfrens....sory...i didnt mean it...


p/s : to mis c-terq,i tink u noe y im too bz smpaikn x sempat nak update my blog


Teka-Teki

look at diz pix...korg ada perasan pape x kat pix ni.pix ni diambil didlm kete otw i nak g mkn kat mamak..